Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανέκδοτο υλικό της κλασικής πλέον ταινίας του Ντέιβιντ Λιντς  (φωτ.) «Blue Velvet» πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα. Στο υλικό, που έχει διάρκεια περίπου μιας ώρας, περιλαμβάνονται εναλλακτικές λήψεις και στιγμιότυπα που είχε απορρίψει ο σκηνοθέτης. Ο Λιντς αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην ύπαρξη του υλικού πριν από μερικά χρόνια, όταν εξομολογήθηκε ότι το βρήκε τυχαία στο Σιάτλ. Μάλιστα, από τότε είχε δηλώσει την πρόθεσή του να το επεξεργαστεί και να το δημοσιοποιήσει. Ηρθε αυτή η στιγμή.

(…) Προχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Βρετανικών Μουσικών Βραβείων (Brit Awards). Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Κάλβιν Χάρις. Κερδισμένο βγήκε και το συγκρότημα 1975, που έφυγε με το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς. H Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζ, αν και δεν παρευρέθησαν στην τελετή, μέσω βίντεο αποδέχθηκαν το βραβείο για το καλύτερο ντουέτο. Αναβίωσαν μάλιστα ένα στιγμιότυπο από το μουσικό βίντεο για το τραγούδι «APESHIT», που γυρίστηκε στο Λούβρο. Θέλοντας να τιμήσουν τον Μήνα Μαύρης Ιστορίας, τοποθέτησαν στο φόντο του βίντεο, αντί για τη Μόνα Λίζα, ένα πορτρέτο της Μέγκαν Μαρκλ.

(…) Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή, την Τετάρτη το βράδυ, ο Ελβετός κινηματογραφιστής Κλοντ Γκορεντά. Γύρισε περίπου 40 ταινίες με πιο γνωστή τη «La Dentilliere» με πρωταγωνίστρια την Ιζαμπέλ Ιπέρ. Το 1973 τιμήθηκε με το βραβείο κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ των Καννών για την ταινία «L’invitation».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή