Σε σοβαρή κατάσταση οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι

Σε σοβαρή κατάσταση οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Γερμανία ένας οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι, που έπεσε θύμα επιθέσεως μετά τον αγώνα της αγγλικής ομάδας με τη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η επίθεση εις βάρος του 31χρονου άνδρα, που τραυματίστηκε στο κεφάλι, σημειώθηκε εντός της Βέλτινς Αρίνα. Οπως ανακοίνωσε χθες η Σίτι, αξιωματούχοι του συλλόγου παρέμειναν στη Γερμανία στο πλευρό της οικογένειας του Αγγλου οπαδού, ενώ η αστυνομία του Μάντσεστερ συνεργάζεται με τη γερμανική αστυνομία για την υπόθεση.

Εχασε τα… δίκια του ο Ντιέγο Σιμεόνε, καθώς ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης αμαύρωσε τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του στο 2-0 επί της Γιουβέντους προχθές, αφού όχι μόνο επέλεξε να βάλει το χέρι του στον… καβάλο του παντελονιού του πανηγυρίζοντας το πρώτο γκολ των Ισπανών, αλλά και εμφανίστηκε αμετανόητος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

«Αυτό σήμαινε ότι είμαστε γενναίοι», είπε ο ιδιόρρυθμος Αργεντινός προπονητής, «γιατί πρέπει να είσαι γενναίος για να βάλεις βασικούς τους [Ντιέγκο] Κόστα και Κόκε, ενώ δεν είχαν παίξει για πάνω από έναν μήνα, και αυτό είναι που έκανα», πρόσθεσε. Ομολογουμένως η αμυντική γραμμή της Ατλέτικο είναι τόσο ισχυρή ώστε όχι μόνο κράτησε στο μηδέν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του, αλλά και όταν βγήκε μπροστά σκόραρε και τα δύο γκολ των Μαδριλένων, καθώς και οι δύο σκόρερ του αγώνα, οι Χοσέ Χιμένες και Ντιέγο Γοδίν, είναι αμυντικοί. Οργισμένος από το σκορ ο Ρονάλντο προκάλεσε τους γηπεδούχους, δηλώνοντας ότι δεν είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, καθώς «εγώ έχω κερδίσει πέντε Τσάμπιονς Λιγκ και η Ατλέτικο κανένα». Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας Ενρίκε Θερέθο σήκωσε το γάντι, απαντώντας ότι «ο Ρονάλντο δεν έχει πέντε Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά μόνο τρία, καθώς τα δύο κόντρα στην Ατλέτικο δεν τα κέρδισε πραγματικά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή