«Πίσω από τον Μέσι δεν βρίσκεται κανένας»

«Πίσω από τον Μέσι δεν βρίσκεται κανένας»

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα σχέδιά της για τη μετά Μέσι εποχή ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro, στο πλαίσιο της φημολογούμενης μετακίνησης του Αντριάν Ραμπιό από την Παρί Σεν Ζερμέν στην καταλανική ομάδα.

Ο 31χρονος Μέσι έχει συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Ισπανίας για άλλα δύο χρόνια και ο πρόεδρος του συλλόγου Γιόζεπ Μπαρτομέου εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Αργεντινός θα ανανεώσει για περισσότερες σεζόν. Ωστόσο αργά ή γρήγορα θα εκπληρώσει και την υπόσχεσή του να επιστρέψει στον σύλλογο απ’ όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, τη Νιούελς Ολντ Μπόις στην πατρίδα του.

«Το σκεπτόμαστε ήδη, αλλά πρόκειται για ένα μέλλον που είναι ακόμη πολύ μακριά», διαβεβαίωσε στη γαλλική εφημερίδα ο Καταλανός παράγοντας. «Πρέπει πάντως να σκεπτόμαστε και τα νέα ταλέντα. Οταν ο Μέσι δεν θα αγωνίζεται πια, κανείς δεν θα μπορεί να τον αντικαταστήσει. Είναι αδύνατον. Πίσω από τον Μέσι δεν βρίσκεται κανένας. Ούτε στην Μπάρτσα ούτε οπουδήποτε αλλού. Ο προπονητής μας εκείνη την εποχή θα πρέπει να σκεφθεί πώς θα παίξει, ωστόσο φυσικά η ιδέα του ποδοσφαίρου της Μπάρτσα θα παραμείνει η ίδια», είπε ο κ. Μπαρτομέου.

Ειδικά για τον Ραμπιό, του οποίου το συμβόλαιο με την Παρί εκπνέει αυτό το καλοκαίρι και επειδή δεν ανανεώνει έχει μείνει εκτός πλάνων του προπονητή, ο κ. Μπαρτομέου δήλωσε ότι δεν υπάρχει συμβόλαιο της Μπαρτσελόνα με τον Γάλλο διεθνή, χωρίς όμως και να διαψεύδει το ενδιαφέρον της ομάδας του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή