Με απώλειες και κακή παράδοση στη Ν. Σμύρνη ο ΠΑΟ

Με απώλειες και κακή παράδοση στη Ν. Σμύρνη ο ΠΑΟ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κλειστή» είναι η τελευταία στροφή που καλείται να πάρει ο Παναθηναϊκός πριν από την ευθεία των τριών απανωτών ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, στο κατά τεκμήριο πιο δύσκολο κομμάτι του προγράμματος. Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη, μια έδρα που τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση γι’ αυτούς, όπως δείχνουν ξεκάθαρα οι αριθμοί: ενώ ήταν αήττητοι εκεί για σχεδόν 30 χρόνια, έχουν να νικήσουν εκτός έδρας τους «κυανέρυθρους» από την περίοδο 2012-13, μετρώντας σε αυτήν την πενταετία δύο ήττες (η μία με 3-0) και τρεις ισοπαλίες (όλες με σκορ 1-1). Οφείλουν, λοιπόν, να σπάσουν αυτή την κακή παράδοση των τελευταίων χρόνων για να μπουν με περισσότερο «αέρα» στα ντέρμπι και να κρατήσουν την επαφή τους με την 5η θέση της βαθμολογίας, που υπό προϋποθέσεις δίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταίας στιγμής, αλλά δεν είναι και λίγα αυτά που έχει από τα προηγούμενα παιχνίδια. Ολα επικεντρώνονται στα πλάγια, καθώς είναι εκτός μάχης το δίδυμο της δεξιάς πλευράς (τιμωρημένος ο Γιόχανσον, θλάση ο Κουλιμπαλί) και ο Ινσούα από αριστερά. Ο Αργεντινός δεν μπήκε ούτε χθες στο κανονικό πρόγραμμα και παρότι επιμένει ότι θέλει να δοκιμάσει με προστατευτική μάσκα, ακόμα κι αν είναι έτοιμη μέχρι αύριο, θεωρείται απίθανο να του επιτραπεί τέτοιο ρίσκο. Με αυτές τις απουσίες, «καθαρές» λύσεις για τα άκρα της άμυνας δεν υπάρχουν πλέον.

Ο Πούγγουρας αναμένεται να παίξει κατ’ ανάγκη δεξιά και ένας από τους Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδη αριστερά. Ο Δώνης προσανατολίζεται να παίξει με τετράδα στην άμυνα και τον Αλτμαν παρτενέρ του Μακέντα, σε μια προσπάθεια να δώσει πιο επιθετικό χαρακτήρα στην ομάδα του για να κυνηγήσει τη νίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή