Οταν ο Νίκος Παππάς έκανε τον Giannis να κλάψει

Οταν ο Νίκος Παππάς έκανε τον Giannis να κλάψει

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για ένα συμβάν που σημάδεψε τα εφηβικά του χρόνια και τα πρώιμα μπασκετικά του βήματα και στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν ο ίδιος, μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε μία συνέντευξη που έδωσε στο αμερικανικό δίκτυο «Fox Sports».

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας διεθνής εξιστόρησε ένα συμβάν που συνέβη όταν ο ίδιος ήταν 15 ετών και προκλήθηκε από τον 19 ετών τότε, γκαρντ του Παναθηναϊκού, Νίκο Παππά, σε ένα «μονάκι», στο οποίο δεν θα τον άφηνε να σκοράρει ούτε έναν πόντο.

«Είχα μία κακή εμπειρία μία φορά στο γήπεδο που μεγάλωσα. Ήταν ένας τύπος που είναι πραγματικά πάρα πολύ καλός. Το όνομα του είναι Νίκος Παππάς. Ήμουν 15 και ήταν περίπου 19 τότε… Μπροστά σε όλους τους φίλους μου, μέσα στο γήπεδο μου, μού είπε να παίξουμε ένας εναντίον ενός και στοιχημάτισε πως δεν θα μπορέσω να σκοράρω ούτε μία φορά. Του είπα "όχι αυτό δεν θα συμβεί"… Και τελικά με κέρδισε 33-0! Άρχισα να κλαίω, έφυγα από το γήπεδο και από εκείνη την ημέρα ανέπτυξα μία νοοτροπία θηρίου. Έλεγα πως δεν θα χάσω ποτέ ξανά σε ένας εναντίον ενός. Όποτε θα έχω ξανά την ευκαιρία να αντιμετωπίσω κάποιον στο γήπεδο μου θα κυριαρχήσω.

Κάθε φορά που παίζουμε για την Εθνική Ομάδα φροντίζει να μου το θυμίσει. Παίξαμε για την Ελλάδα πριν από δύο χρόνια και όποτε έκανα μία ωραία κίνηση μπροστά του ή σκόραρα, μου έκανε πλάκα ότι τώρα μπορεί να τα καταφέρνω αλλά κάποτε με σκότωσε…», είπε χαρακτηριστικά ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς, δείχνοντας ότι ακόμα και τέτοιου είδους «μικρά» περιστατικά βοήθησαν στο χτίσιμο του ως μπασκετμπολίστα. 

Ο Νίκος Παππάς ενημερώθηκε για τη δήλωσή του συμπαίκτη του στην Εθνική και τον… προκάλεσε εκ νέου σε «μονομαχία», δίνοντας του την ευκαιρία να πάρει τη ρεβάνς το καλοκαίρι και επιτρέποντας του να φέρει μαζί του τον ΛεΜπρόν Τζέιμς αν δεν τα καταφέρνει μόνος του.

«Ανοιχτε τα ματάκια σας εκεί στα εν μπι έι και κάντε λίγο χώρο στο σάλαρι καπ, δώστε τη μπαλίτσα και παραγγειλτε το μιλκσευκ σας! Γιανναρα αν δεν τα καταφέρνεις μονος,φερε τον Λεμπρον κ ελατε το καλοκαιρακι στη κυπριαδου. Εγω με τον Ταταρούνη και οι δυο σας. Με στοίχημα τα πάντα #Όταν_έκλαψε_ο_mvp», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παππάς στην αναδημοσίευση του βίντεο του συγκεκριμένου αποσπάσματος της συνέντευξης που έδωσε ο «Greek Freak».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή