Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η παράσταση «Τέσλα» σε σκηνοθεσία Μιχάλη Γιγιντή που βασίζεται στη ζωή του σπουδαίου εφευρέτη παρουσιάζεται στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου. Στις 9 μ.μ. Τεχνόπολη, Πειραιώς 100.

• Ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης εμφανίζεται στο gallery bar του «Κρεμλίνο» με σύγχρονα και παραδοσιακά τραγούδια της Κρήτης. Στις 10.30 μ.μ. Χαϊδαρίου 6, Πειραιάς.

• Ανοικτή συζήτηση με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Πολιτισμός και προοπτική σε περίοδο κρίσης: κρατικές δομές, ιδιωτική πρωτοβουλία και ο δημόσιος χαρακτήρας της πολιτισμικής κληρονομιάς» με τη συμμετοχή της υπουργού Πολιτισμού Μ. Ζορμπά και των Γ. Μαγγίνη, Γ. Επτακοίλη, Ι. Δρέττα διοργανώνει ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη. 25/2. Στις 7 μ.μ. Public, πλατεία Συντάγματος.

• Παρουσίαση του βιβλίου του Βαγγέλη Πανταζή «Χάρτες και ιδεολογίες» από τους Γιώργο Δεληγιαννάκη και Μιχάλη Μοδινό. Στις 7.30 μ.μ. Πλειάδες, Σπ. Μερκούρη 62, Παγκράτι.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Τσίλι. Ζωή στη σκιά του θανάτου» (εκδ. Καπόν) του Ααρων Απελφελντ από τους Μίνο Μωυσή, Ιακώβ Σιμπή, Σταύρο Ζουμπουλάκη, Ηλία Μαγκλίνη. 25/2. Στις 7 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη.

• Η έκθεση «Παραδοσιακές κούκλες και παιχνίδια από την Ιαπωνία», μια συνεργασία της πρεσβείας της Ιαπωνίας με το Μουσείο Μπενάκη Παιχνιδιών παρουσιάζεται στο κοινό. Εως 30/6. Λεωφ. Ποσειδώνος 14 και Τρίτωνος, Π. Φάληρο.

• Ο συνθέτης Κώστας Γρηγορέας μαζί με εκλεκτούς φίλους του και διακεκριμένους σολίστ για μια βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής. 25/2. Στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Ο τραγουδοποιός, συνθέτης και ουτίστας Χάιγκ Γιαζιτζιάν, εκφραστής της διεθνούς έθνικ σκηνής, στις κυριακάτικες μουσικές matinée του θεάτρου Πορεία. Στις 3 μ.μ. Τρικόρφων 3-5.

• Η Ελένη Δήμου σε μια ξεχωριστή διαδρομή αγαπημένων τραγουδιών πάντα με το προσωπικό της ύφος. 23/2. Στις 10.30 μ.μ. Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή