Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

* Τριπλάσιος ο χρόνος για την εκδίκαση μιας εμπορικής συμφωνίας στην Ελλάδα από τον μέσο όρο των χωρών του ΟΟΣΑ. Οι καθυστερήσεις στην απονομή της Δικαιοσύνης ένα μόνο από τα προβλήματα των δικαστηρίων σημειώνουν έξι επιφανείς δικαστές σε ένα νέο βιβλίο από τις εκδόσεις «Διανέοσις».

* Μάχη Τσίπρα – Μητσοτάκη για τον μεσαίο χώρο στο δρόμο προς τις κάλπες.

* Δικαστικοί πονοκέφαλοι στο Μέγαρο Μαξίμου – Υπό διερεύνηση το τηλεφώνημα Πολάκη σε Στουρνάρα και οι καταγγελίες Κοτζιά κατά Καμμένου.

* Η οικονομία, «αιχμή» στην ατζέντα Μητσοτάκη – Προσκλητήριο σε ξένους επενδυτές.

* Προτεραιότητα τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Τουρκία. Συνέντευξη στην «Κ» του νέου υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη.

* Μέτρα για περιορισμό των μισθώσεων AIRBNB ετοιμάζει η κυβέρνηση.

* Τράπεζα γης προκειμένου να σωθούν τα διατηρητέα – Πρόταση του Προέδρου ΤΕΕ Γιώργου Στασινού.

* Ελάχιστες οι θέσεις στα ΑΕΙ χωρίς εξετάσεις με την εφαρμογή του νέου εξεταστικού συστήματος Γαβρόγλου.

* «Άνοιξη» επαγγελματικής ασφάλισης στην Ελλάδα – Λειτουργούν 19 Ταμεία κι έρχονται άλλα έξι.

* Ενα βαθύ ρήγμα μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης αποκαλύφτηκε στο Μόναχο.

* Αναμέτρηση μέχρις εσχάτων στη Βενεζουέλα. Κρίσιμο τεστ για την υποστήριξη του στρατού στον Μαδούρο η σύγκρουση για την αμερικανική ανθρωπιστική βοήθεια.

* Η αμφίβολη βαλκανική «Ανοιξη» – Τίρανα, Βελιγράδι και Ποντγκόριτσα φλέγονται από μεγάλες διαδηλώσεις εναντίον των κυβερνώντων.

* 5,3 εκατομμύρια επισκέψεις το 2018 στο Πάρκο Νιάρχου – Τι λένε οι επισκέπτες.

* «Οι θεσμοί επικεντρώθηκαν στα νούμερα κι όχι στις πραγματικές μεταρρυθμίσεις». Μιλάει στην «Κ» ο επικεφαλής των Φιλελευθέρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γκι Φερχόφστατ.

* «Να εγκαταλείψουμε όσα θυμίζουν κακό δημόσιο». Μιλάει στην «Κ» ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Παύλος Μυλωνάς.

* «Εντυπωσιακές οι αντοχές της Ελλάδας» λέει στην «Κ» ο συγγραφέας Ρόμπερτ Κάπλαν που μιλά για την κρίση της Δύσης, τον Τραμπ και την Κίνα.

* «Εμφραγμα» στον ορίζοντα για τα συστήματα Υγείας – Βασικός «ένοχος» η γήρανση του πληθυσμού, καθώς όλο και περισσότεροι πολίτες θα «πατάνε» τα 100.

* Τα ραντάρ στην Ελλάδα υπολειτουργούν – ελάχιστες οι κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα στη χώρα μας σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές.

* «Ας ενεργοποιήσουμε το GPS μας»: Ο Αμερικανός life coach Μάικλ Νιλ στο γεύμα με την «Κ» μιλάει για τον διαφορετικό τρόπο, με τον οποίο πρέπει να βλέπουμε τη ζωή.

ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο Παναθηναϊκός στο Γουέμπλεϊ – Η πρόκληση στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το καλοκαίρι του 1971.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή