Νέο επεισόδιο στη σύγκρουση Ν. Κοτζιά και Π. Καμμένου

Νέο επεισόδιο στη σύγκρουση Ν. Κοτζιά και Π. Καμμένου

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει εδώ και μήνες μεταξύ των δύο πρώην υπουργών της κυβέρνησης, Νίκου Κοτζιά και Πάνου Καμμένου. Το νέο επεισόδιο σημειώθηκε χθες με τον κ. Καμμένο να προαναγγέλλει με συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ότι θα δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία για τις κατηγορίες που εξαπολύει κατά του κ. Κοτζιά, κάνοντας λόγο για «σειρά κακουργημάτων» που έχει διαπράξει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών.

Ο κ. Καμμένος στους συνήθεις υψηλούς τόνους με τους οποίους τοποθετείται, υποστήριξε πως «μεταξύ των κακουργημάτων» που έχει διαπράξει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών είναι και «η απιστία εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου για το θέμα της σύναψης της συμφωνίας για τις βίζες».

Ο κ. Κοτζιάς απάντησε μέσω «κύκλων του Πράττω», της πολιτικής κίνησης της οποίας ηγείται. «Τη μια ομιλεί για κακουργήματα και την άλλη για νομικές διαδικασίες. Η αναντιστοιχία των λόγων του είναι εμφανής και έκδηλη του χαρακτήρα του», σημείωναν χαρακτηρίζοντας τα όσα λέει ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας «επιθέσεις ανευθυνότητας, με ύβρεις χωρίς κόστος». Οι ίδιοι κύκλοι του «Πράττω» έθεταν το ερώτημα «τι εξυπηρετεί» με τη στάση του αυτή ο κ. Καμμένος, κατηγορώντας τον για «διατεταγμένη» υπηρεσία. «Με τη στάση του προκύπτει αβίαστα το ερώτημα τι εξυπηρετεί, καθώς μοιάζει να είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και παράλληλα επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό του εθνικού συκοφάντη» ήταν η αναφορά. Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο κ. Κοτζιάς είχε χαρακτηρίσει σε παλαιότερη συνέντευξή του με αυτές τις δύο λέξεις –«εθνικός συκοφάντης»– τον κ. Πάνο Καμμένο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή