Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την είδηση του θανάτου του βασικού τραγουδιστή και συνθέτη του βρετανικού συγκροτήματος Talk Talk, Μαρκ Χόλις (φωτ.), μετέφερε το βράδυ της Δευτέρας στους δημοσιογράφους ο συγγενής του Αντονι Κοστέλο, ο οποίος χαρακτήρισε τον Χόλις «μουσικό είδωλο». Ο Βρετανός μουσικός, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών, γνώρισε επιτυχία με την μπάντα του τη δεκαετία του ’80 πριν αποσυρθεί από τον χώρο της μουσικής το 1998.

(…) Το Μάντσεστερ θα υποδεχθεί την Αριάνα Γκράντε για μια μεγάλη συναυλία, δύο χρόνια μετά την τρομοκρατική επίθεση που έγινε κατά τη διάρκεια της παράστασής της στο Manchester Arena τον Μάιο του 2017 και στην οποία έχασαν τη ζωή τους 22 άνθρωποι. Η Αμερικανίδα ποπ σταρ επιστρέφει στη πόλη για να εμφανιστεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Μάντσεστερ (Manchester Pride Live) την Κυριακή 25 Αυγούστου.

(…) Oι «ΔΟΜΕΣ» συμπληρώνουν 10 χρόνια πορείας στον χώρο της σύγχρονης ελληνικής αρχιτεκτονικής και διοργανώνουν μια επετειακή έκθεση με τίτλο «10 χρόνια βραβεία ΔΟΜΕΣ» στον πολύχωρο Τhe Hub. Θα παρουσιαστεί φωτογραφικό υλικό από 109 έργα, ενώ την Παρασκευή 1 Μαρτίου, στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των βραβείων στα έργα που θα ξεχωρίσει η κριτική επιτροπή. Απαρτίζεται από αρχιτέκτονες διεθνούς κύρους, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι Ρίτσαρντ Μέιερ, Ντέιβιντ Τσίπερφιλντ, Στίβεν Χολ κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή