Ολοκληρώθηκε η φορολοταρία για τον Ιανουάριο – Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε η φορολοταρία για τον Ιανουάριο – Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της λοταρίας του υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με βάση τις δαπάνες των φορολογούμενων μέσω καρτών ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων πληρωμών.

Χίλιοι είναι οι τυχεροί που κέρδισαν από 1.000 ευρώ, ποσά που είναι αφορολόγητα και ακατάσχετα.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τους τυχερούς μέσα από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο ΤΑΧΙS.

Αναλυτικά, μετά την είσοδό τους θα πρέπει να πατήσουν κλικ στην ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις» και με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS, να μπουν στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Όσοι κληρωθούν στη φορολοταρία θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό.

Ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή