Ισχυρή έκρηξη στη Γλυφάδα – Ποσότητα δυναμίτη βρέθηκε στο παγιδευμένο αυτοκίνητο

Ισχυρή έκρηξη στη Γλυφάδα – Ποσότητα δυναμίτη βρέθηκε στο παγιδευμένο αυτοκίνητο

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε πάρκινγκ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 128, στη Γλυφάδα. 

Ενας Λιβανέζος άνδρας 56 ετων με αυστραλιανή υπηκοότητα είναι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά όταν μπήκε στο αυτοκίνητό και έβαλε μπροστά τη μηχανή σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 128, στο ύψος της Γλυφάδας.

Ισχυρή έκρηξη στη Γλυφάδα – Ποσότητα δυναμίτη βρέθηκε στο παγιδευμένο  αυτοκίνητο-1

Ο τραυματίας υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η έκρηξη οφείλεται σε εκρηκτικό μηχανισμό, υπολείμματα του οποίου βρέθηκαν στο σημείο.

Ισχυρή έκρηξη στη Γλυφάδα – Ποσότητα δυναμίτη βρέθηκε στο παγιδευμένο  αυτοκίνητο-2

Τα χαρτιά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο ανήκουν στον Αχμάντ Μαλκούν, ενώ από τις έρευνες έχει βρεθεί ένα δίπλωμα οδήγησης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και οι πινακίδες του αυτοκινήτου είναι αυστραλιανές, ενώ φαίνεται ότι ο Μαλκούν απασχολείται επαγγελματικά στο Ντουμπάι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αυστραλιανής εφημερίδας The Age, ο Μαλκούν είναι ηγετικό στέλεχος εγκληματικής οργάνωσης μηχανόβιων στην Αυστραλία, όπου φαίνεται ότι είχε διαμάχη με άλλος μέλος της οργάνωσης, οι οποίες οδήγησαν και σε πυροβολισμούς μεταξύ μελών της συμμορίας.

Ισχυρή έκρηξη στη Γλυφάδα – Ποσότητα δυναμίτη βρέθηκε στο παγιδευμένο  αυτοκίνητο-3

 Η φωτιά που προκλήθηκε από την έκρηξη, επεκτάθηκε στη συνέχεια και στα διπλανά οχήματα. Στο σημείο έφτασαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

 

Ισχυρή έκρηξη στη Γλυφάδα – Ποσότητα δυναμίτη βρέθηκε στο παγιδευμένο  αυτοκίνητο-4

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή