Τρίτη διαδοχική ήττα Βόλου, «σκαρφάλωσε» ο Απόλλων Λ.

Τρίτη διαδοχική ήττα Βόλου, «σκαρφάλωσε» ο Απόλλων Λ.

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλήρες πρόγραμμα περιελάμβανε η χθεσινή 20ή αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, από το οποίο ξεχώρισε η μεγάλη νίκη του Εργοτέλη επί του Βόλου με 2-0. Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα (44 β.) γνώρισε την 3η διαδοχική του ήττα, τη στιγμή που η ομάδα από την Κρήτη έμεινε για 4ο σερί παιχνίδι αήττητη, έχοντας σημειώσει στο ίδιο διάστημα τρεις νίκες. Η ιστορία του αγώνα γράφτηκε σε ένα 10λεπτο, με γκολ από τον Ροβίθη στο 53΄ και τον Εφορντ στο 63΄.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Απόλλων Λάρισας (39 β.) επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή, «βυθίζοντας» τον «Γηραιό» στη 10η θέση της βαθμολογίας. Σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Μπραμπίγια με συρτή εκτέλεση φάουλ. Η τρίτη Παναχαϊκή (35 β.) επικράτησε με 2-1 του Αήττητου Σπάτων. Κολ (43΄) και Παπατόλιος 51΄ σκόραραν για τους Πατρινούς, ο Ντάσιος με αυτογκόλ στο 90΄ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με την ομάδα της Αττικής (21 β.) να παραμένει εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Στη Δράμα, η Κασιόπη (34 β.) πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Δόξας (24 β.), χάρη σε γκολ του Κόντου στο 87ο λεπτό, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από 5 αγωνιστικές. Εκτός της ζώνης του υποβιβασμού ανέβηκαν τα Τρίκαλα (21 β.) μετά τη νίκη τους με 1-0 Σπάρτης (15 β.) που ήρθε με γκολ του Μαρκόφσκι στο 34΄. Στα υπόλοιπα παιχνίδια: Αιγινιακός – ΑΕ Καραϊσκάκης Αρτας 1-2 (Κούστα 77΄, Ματθαίου 20΄, Ψιάνος 82΄) και Απόλλων Πόντου – Ηρόδοτος 3-0 (Ολαϊτάν 22΄, Κυβελίδης 38΄, Δημητριάδης 89΄). Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σήμερα στις 17.00 με το παιχνίδι Κισσαμικός – Πλατανιάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή