60.000 για το IWC Big Pilot του Bradley Cooper

60.000 για το IWC Big Pilot του Bradley Cooper

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όπως σας είχαμε προαναγγείλει πριν από δέκα ημέρες εδώ, η IWC Schaffhausen έβγαλε σε δημοπρασία ένα μοναδικό μοντέλο Big Pilot, το οποίο που φόρεσε ο διάσημος ηθοποιός και πρεσβευτής της μάρκας, Bradley Cooper, στην τελετή απονομής των 91ων βραβείων Όσκαρ. Η online δημοπρασία διοργανώθηκε από τον οίκο Sotheby’s και το νικητήριο bid έφθασε το εντυπωσιακό ποσό των 60.000 δολαρίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αρχική εκτίμηση του οίκου δημοπρασιών ήταν 20.000-30.000 δολάρια.

60.000 για το IWC Big Pilot του Bradley Cooper-1

Ο Bradley Cooper στη σκηνή των Όσκαρ 2019 (φωτογραφία: AMPAS)

60.000 για το IWC Big Pilot του Bradley Cooper-2

Το μοναδικό στο είδος του Big Pilot Single Piece (Ref. IW500923 έχει κάσα από ροζ χρυσό 18Κ και στο πίσω μέρος του έχει χαραχθεί η θρυλική φράση από τη διάσημη νουβέλα του Saint-Exupéry, Ο Μικρός Πρίγκιπας: «Μόνο με την καρδιά μπορεί κανείς να δει σωστά», κάνοντας αναφορά στη φιλανθρωπική δράση που υποστηρίζεται από τη δημοπρασία.

60.000 για το IWC Big Pilot του Bradley Cooper-3

Η IWC Schaffhausen θα διαθέσει το σύνολο των εσόδων από την πώληση του ρολογιού στο Ίδρυμα Νέων Antoine de Saint-Exupéry για τη στήριξη του οργανισμού Arrimage. Ο οργανισμός αυτός με έδρα τη Νίκαια της Γαλλίας ιδρύθηκε από τον Dr. Claude Garrandes, έναν τυφλό Γάλλο καλλιτέχνη, δάσκαλο και εκδότη. Μία από τις κύριες δραστηριότητες του είναι να διδάσκει παιδιά με προβλήματα όρασης, να διαβάζουν ανάγλυφες ζωγραφιές δύο διαστάσεων χρησιμοποιώντας την αίσθηση της αφής. Για τον σκοπό αυτό, ο οργανισμός Arrimage, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Νέων Antoine de Saint-Exupéry, δημιούργησε το πρώτο βιβλίο με ανάγλυφες ζωγραφιές του «Μικρού Πρίγκιπα», το οποίο συνοδεύεται από περιγραφές στο σύστημα Braille στην αγγλική και στη γαλλική γλώσσα. Χάρη στα μοναδικά εκπαιδευτικά εργαλεία που δημιούργησε το Arrimage, τα τυφλά παιδιά μαθαίνουν να ζωγραφίζουν. Το Arrimage διοργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα εργαστήρια για παιδιά και εφήβους με προβλήματα όρασης. Το επόμενο εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2019 στην Ασία (Μπανγκόκ και Χονγκ-Κονγκ).

60.000 για το IWC Big Pilot του Bradley Cooper-4

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την μεγάλη δημοσιότητα που έλαβε η δημοπρασία του Big Pilot κατά την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Χάρη στη γενναιοδωρία του αγοραστή, ο οργανισμός Arrimage μπορεί να συνεχίσει τις πολύ σημαντικές και αποτελεσματικές του δράσεις για παιδιά και εφήβους με προβλήματα όρασης», ανέφερε ο Christoph Grainger-Herr, CEO της IWC Schaffhausen. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την IWC Schaffhausen για την ευγενική της υποστήριξη. Είμαστε σίγουροι ότι ο Οργανισμός Arrimage θα συνεχίσει να προσφέρει μοναδικές στιγμές, αξέχαστες εμπειρίες και νέες ευκαιρίες για παιδιά και εφήβους με προβλήματα όρασης σε ολόκληρο τον κόσμο», σχολίασε ο Olivier d’Agay, γενικός γραμματέας του Ιδρύματος Νέων Antoine de Saint-Exupéry.

Περισσότερες πληροφορίες για την IWC Schaffhausen εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Richemont Hellas (τηλ.: 210-6471310)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή