HUBLOT Big Bang Unico White 42 mm

2' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την γιορτή της γυναίκας πριν από λίγες μέρες, σας παρουσιάζουμε κάποιες προτάσεις της Hublot που θα ταίριαζαν γάντι στο «ασθενές φύλο». Τα νέα Big Bang Unico White 42mm διακρίνονται από έντονο δυναμισμό και ισχυρή προσωπικότητα και μπορούν να ταιριάξουν άψογα τόσο σε ανδρικούς όσο και σε γυναικείους καρπούς. Γιατί ως γνωστόν υπάρχει σεβαστή μερίδα του γυναικείου κοινού, η οποία εμφανίζει «αλλεργία» στα μικρού μεγέθους, ντελικάτα γυναικεία ρολόγια και προτιμά πιο στιβαρές, επιβλητικές, αυστηρές, αρρενωπές γραμμές και μηχανικούς μηχανισμούς υψηλών επιδόσεων. Κομψά, μινιμαλιστικά και σοφιστικέ, τα νέα Big Bang Unico 42 mm ντύθηκαν στα λευκά ενώ από το skeleton καντράν τους αποκαλύπτουν τον avant garde μηχανικό μικρόκοσμό τους.

HUBLOT Big Bang Unico White 42 mm-1

Η Hublot παρουσίασε για πρώτη φορά μοντέλα Big Bang Unico σε διάμετρο 42 mm το 2018, θέλοντας να προσφέρει μία σύγχρονη, διαχρονική επιλογή και για τα δύο φύλα. Η συγκεκριμένη διάμετρος κατέστη δυνατή χάρη στη δημιουργία του calibre HUB1280, της δεύτερης γενιάς του φημισμένου manufacture μηχανισμού UNICO, ο οποίος προστατεύεται από τέσσερις πατέντες. Ο νέος αυτόματος μηχανισμός είναι κατά 1,3 mm από τον προηγούμενο με πάχος μόλις 6,75 mm, συνεπώς χωράει άνετα σε λεπτότερες κάσες πάχους 14,5 mm (στα προηγούμενα μοντέλα των 45 mm ο μηχανισμός είχε πάχος 8,05 mm). Ο μηχανισμός χρονογράφου αποτελείται από 354 εξαρτήματα και προσφέρει 72 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

HUBLOT Big Bang Unico White 42 mm-2

Το 2018 το Big Bang Unico 42 mm κυκλοφόρησε σε εκδόσεις από τιτάνιο, τιτάνιο με κεραμικό, King Gold και Κing Gold με κεραμικό. Στις αρχές Ιανουαρίου στη Γενεύη είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις πιο φρέσκες εκδοχές του, από τιτάνιο ή King Gold, αυτή τη φορά ντυμένες στα λευκά. Σύμβολο ενότητας και αρμονίας, το λευκό χρώμα ταιριάζει άψογα με οποιοδήποτε άλλο χρώμα, είναι διαχρονικό, διακριτικό και ουδέτερο. Έτσι, τα νέα Big Bang Unico 42 White μπορούν να συνδυαστούν με τα πιο εμβληματικά κομμάτια της ανδρικής και γυναικείας γκαρνταρόμπας, από ένα λευκό T-shirt με τζιν και sneakers, μέχρι ρούχα για το γραφείο, ακόμη και με βραδινό ένδυμα. Υπάρχουν έξι μοντέλα για να διαλέξετε αναλόγως γούστου και του βαλαντίου: τρεις με κάσες από τιτάνιο και τρεις με κάσα από King Gold, το αποκλειστικό κράμα κόκκινου χρυσού της Hublot.

Οι δύο είναι απλές, χωρίς διαμάντια:

HUBLOT Big Bang Unico White 42 mm-3

HUBLOT Big Bang Unico Titanium White 42mm, προτεινόμενη τιμή: 17.500 €

HUBLOT Big Bang Unico White 42 mm-4

HUBLOT Big Bang Unico King Gold White 42mm, προτεινόμενη τιμή: 36.200 €

Δύο είναι στολισμένες με 126 διαμάντια στη στεφάνη (συνολικού βάρους 1,1 καρατίου):

HUBLOT Big Bang Unico White 42 mm-5

HUBLOT Big Bang Unico Titanium White Diamonds 42mm, προτεινόμενη τιμή: 21.700 €

HUBLOT Big Bang Unico White 42 mm-6

HUBLOT Big Bang Unico King Gold White Diamonds 42mm, προτεινόμενη τιμή: 40.400 €

Και οι άλλες δύο είναι διακοσμημένες με 296 διαμάντια (συνολικού βάρους 1,9 καρατίων) παντού, στην κάσα, στους βραχίονες, στη στεφάνη και στο κούμπωμα:

HUBLOT Big Bang Unico White 42 mm-7

HUBLOT Big Bang Unico Titanium White Pave 42mm, προτεινόμενη τιμή: 29.500 €

HUBLOT Big Bang Unico White 42 mm-8

HUBLOT Big Bang Unico King Gold White Pave 42mm, προτεινόμενη τιμή: 48.200 €

Όλα τα μοντέλα είναι στεγανά μέχρι 100 μ. και αγκαλιάζουν τον καρπό με λευκά ανάγλυφα λουράκια από καουτσούκ.

Δείτε τα ρολόγια «ζωντανά» στο παρακάτω video…

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ.

Σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή