Eπίθεση του Π. Πολάκη στη Δικαιοσύνη

Eπίθεση του Π. Πολάκη στη Δικαιοσύνη

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Nέα επίθεση στη Δικαιοσύνη την οποία κατηγορεί για επιλεκτική, ως προς την ταχύτητά της, διεκπεραίωση υποθέσεων, εξαπέλυσε μέσω Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, λίγες ώρες μετά τη διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας που αφορά στην καταγραφή της συνομιλίας του με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Ο αναπληρωτής υπουργός υγείας σε μια μακροσκελή ανάρτηση -από την οποία δεν λείπει μία ακόμη αναφορά στον εκλιπόντα δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη- καταλήγει:

«Ο,τι αφορα την αποκάλυψη και τιμωρία των διεφθαρμένων που λήστεψαν και χρεωκοπησαν τη χώρα προχωράει εξαιρετικά αργά. Ο,τι αφορά καταγγελίες των λαμόγιων και των μελών αυτού του συστήματος διαπλοκής τρέχει (…)ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ,ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!! ξερουμε γιατι το κάνατε σημερα:για να μην φανεί το θέμα των 241 εκατομμυρίων ευρω που δεν εισέπραξαν απο τις φαρμακευτικες εταιρείες απο το 2006-10 οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και αποκαλύψαμε σημερα με την υπουργό εργασίας Εφη Αχτσιογλου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή