Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών ανέμων

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών ανέμων

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβλήματα προκαλούν από τα ξημερώματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες οι ισχυροί άνεμοι που πλέουν στα πελάγη, οι οποίοι κατά τόπους σε πολλές θαλάσσιες περιοχές φθάνουν ακόμη και τα 9 Μποφόρ.

Πριν από λίγο άνοιξε η γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας. Κλειστές είναι οι γραμμές Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για Κυκλάδες και Μαρμάρι. Κλειστή είναι επίσης η γραμμή Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα.

Σε ισχύ τέθηκε απαγορευτικό απόπλου και στο λιμάνι του Λαυρίου, ενώ κλειστές είναι ακόμη οι γραμμές Καβάλα-Πρίνος, Καβάλα-Λιμένας Θάσου, Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό θα είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή