Νέο συμβόλαιο – επιβράβευση του Ολυμπιακού στον Καμαρά

Νέο συμβόλαιο – επιβράβευση του Ολυμπιακού στον Καμαρά

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον καλύτερο τρόπο επιβραβεύει ο Ολυμπιακός τον Μαντί Καμαρά για τη συνολική προσφορά του στον πρώτο χρόνο της παρουσίας του στην ομάδα του Πειραιά. Οι νεαρός αμυντικός μέσος φέρεται πως συμφώνησε και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές. Μάλιστα, επεκτάθηκε η διάρκεια του συμβολαίου κατά ένα χρόνο και πλέον λήγει το καλοκαίρι του 2023. Παράλληλα, προβλέπεται και μεγάλη ρήτρα αποδέσμευσής του.

Ο Καμαρά που ταλαιπωρήθηκε από μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού, διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Κόντρα στον Αρη έπαιξε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά. Ο Πέδρο Μαρτίνς, πάντως, προσανατολίζεται σε λιγοστές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αρη. Ο Σισέ που είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση και ήταν στον πάγκο την περασμένη Κυριακή, πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Μιράντα στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μεριά. Για την κορυφή της επίθεσης δεν αναμένεται αλλαγή. Από τη στιγμή κατά την οποία δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός του Χασάν στη μέση κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αρη, τότε ο Αιγύπτιος θα είναι ξανά στο αρχικό σχήμα.

Για τα άκρα της μεσαίας γραμμής, οι Ποντένσε και Μασούρας έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ υπάρχει και η λύση του Ζιλ Ντίας, ο οποίος επίσης έχει αποθεραπευθεί πλήρως.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή