Υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας ο Γιώργος Βουλγαράκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας ο Γιώργος Βουλγαράκης

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Επισημοποιήθηκε» η φημολογούμενη κάθοδος του Γιώργου Βουλγαράκη, στο Δήμο της Αθήνας. Ο πρώην γαλάζιος υπουργός με μία σύντομη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησε την προσπάθειά του.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Έχω μια πόλη στην καρδιά μου! Είμαι περήφανος για την ιστορία της. Θυμάμαι και αναπολώ πολλές φορές, τις φωτεινές στιγμές της. Την έχω ζήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ξέρω τις δυνατότητές της αλλά και βιώνω τις αδυναμίες της. Τη βλέπω εγκαταλελειμμένη και πληγωμένη. Ακούω τα γιατί των ανθρώπων της. Την έχω ονειρευτεί στην προοπτική της καθαρή, ασφαλή, φιλική, σύγχρονη και φωτεινή. Για αυτό το όραμα, έχω το σχέδιο και θέλω να γίνει πραγματικότητα. Έχω την Αθήνα στην καρδιά μου και για αυτή την Αθήνα αξίζει να αγωνιστούμε!»

Καταλήγοντας δε με το σλόγκαν: «ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός θα επιχειρήσει, το αμέσως επόμενο διάστημα, να στελεχώσει τον συνδυασμό με όχημα παλαιούς πολιτικούς του φίλους, καθώς πολιτευόταν για πολλά χρόνια στην Α' Αθήνας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή