Καραδοκούν εκπλήξεις στο Γιουρόπα Λιγκ

Καραδοκούν εκπλήξεις στο Γιουρόπα Λιγκ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλες προκλήσεις έχουν ενώπιόν τους απόψε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Γιουρόπα Λιγκ, όπως η Αρσεναλ, η Μπενφίκα και η πολυνίκης του θεσμού Σεβίλλη, αντιμετωπίζοντας πιθανό αποκλεισμό από τη φάση των «16».

Με αμφίβολο τον Χένριχ Μιχταριάν αλλά βασικό τον Αλεξάντρ Λακαζέτ, η Αρσεναλ υποδέχεται στο Λονδίνο τη γαλλική Ρεν που είχε επικρατήσει στον πρώτο αγώνα με 3-1 και απειλεί την αγγλική ομάδα με πρόωρη έξοδο από τον μόνο θεσμό που της έχει απομείνει να διεκδικήσει φέτος.

Την ίδια ώρα (10 μ.μ.) η Σεβίλλη δοκιμάζεται στην Πράγα από τη γηπεδούχο Σλάβια, που την προηγούμενη Πέμπτη είχε αποσπάσει ισοπαλία 2-2 στην Ανδαλουσία – άρα πρακτικά οι Ισπανοί χρειάζονται νίκη εκτός έδρας απόψε.

Προσοχή πρέπει να επιδείξει και η Μπενφίκα στη Λισσαβώνα, έχοντας χάσει πριν από μία εβδομάδα με 1-0 στην έδρα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αλλά και η Ιντερ που είχε πάρει λευκή ισοπαλία στη Φρανκφούρτη από την Αϊντραχτ, μια ομάδα που στους τελευταίους πέντε εκτός έδρας αγώνες της έχει πετύχει 10 γκολ. Κίνδυνο μπορεί να διατρέξει και η Βαλένθια, που είχε επικρατήσει της Κράσνονταρ με 2-1 στο «Μεστάγια» και δεν θα έχει εύκολη αποστολή στις 19.55 ώρα Ελλάδος στη Ρωσία. Πιο άνετες θα είναι η Τσέλσι στο Κίεβο έχοντας νικήσει την Ντινάμο με 3-0 στο Λονδίνο, η Βιγιαρεάλ εντός έδρας με προίκα το 3-1 στην έδρα της Ζενίτ και η Νάπολι που πάει στην Αυστρία με σαφές προβάδισμα από το εντός έδρας 3-0 επί της Ρεντ Μπουλ Ζάλτσμπουργκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή