Παναθηναϊκός: Χάνει και τον Ολυμπιακό λόγω μέσης ο Μαυρομμάτης

Παναθηναϊκός: Χάνει και τον Ολυμπιακό λόγω μέσης ο Μαυρομμάτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρκετά σοβαρό αποδείχθηκε τελικά το πρόβλημα του Μαυρομμάτη στη μέση, με συνέπεια να μείνει εκτός αγώνων για περίπου ένα μήνα. Εχει ήδη χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα μείνει εκτός για άλλες τρεις εβδομάδες, λόγω της οσφυαλγίας που του έχει προκαλέσει έντονους πόνους στη μέση. Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Καμπετσής. Εχει μια φλεγμονή στον οπίσθιο μηριαίο και κινδυνεύει να μείνει εκτός πλάνων του Δώνη για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πιο ασφαλής εικόνα θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες. Λόγω του σφοδρού αέρα, η πρωινή προπόνηση έγινε στο γυμναστήριο. Η κατάσταση βελτιώθηκε το απόγευμα και η δεύτερη προπόνηση του χθεσινού προγράμματος έγινε κανονικά.

Στο οικονομικό επίπεδο, η μάχη για την εξασφάλιση της αδειοδότησης συνεχίζεται με σταθερά βήματα και σημαντική πρόοδο. Οπως έγινε γνωστό, η ΑΜΚ που είχε προκηρυχθεί στις 21 Σεπτεμβρίου για να διευκολυνθεί η είσοδος της PAN ASIA στην ΠΑΕ, καλύφθηκε τελικά με 4,5 εκατ. ευρώ από τον Γιάννη Αλαφούζο. Με τις άλλες δύο ΑΜΚ που έχουν ολοκληρωθεί από το περασμένο καλοκαίρι, ο ίδιος έχει καταβάλει μέσα σε λίγους μήνες περίπου 25,6 εκατ. ευρώ, ενώ είναι σε εξέλιξη από τις 28/2 άλλη μία AMK, ύψους 6 εκατ. ευρώ. Με αυτές τις οικονομικές «ενέσεις» από τον κ. Αλαφούζο, το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ είναι τώρα περίπου 34 εκατ. ευρώ και το ποσοστό του αγγίζει το 90%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή