Προσωρινή παύση λειτουργίας στη Διεύθυνση Μεταφορών Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών για το σκάνδαλο με τα πλαστά διπλώματα

Προσωρινή παύση λειτουργίας στη Διεύθυνση Μεταφορών Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών για το σκάνδαλο με τα πλαστά διπλώματα

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε διακοπή της λειτουργίας της Διεύθυνσης Μεταφορών Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών προχωράει η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής ύστερα από μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σε προσωρινή διακοπή της λειτουργίας της Διεύθυνσης Μεταφορών Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών προχώρησε η Περιφερειάρχης Αττικής, μετά από μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας που ξεκίνησε σήμερα το πρωί.

Με εντολή της Ρένας Δούρου η Υπηρεσία θα παραμείνει κλειστή για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των Αστυνομικών Αρχών.

Η υπόθεση αφορά στην παράνομη έκδοση αδειών οδήγησης. Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια περίπτωση είχε εντοπιστεί πρόσφατα στην αντίστοιχη υπηρεσία Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και Νήσων και είχε ενημερωθεί άμεσα η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Αττικής, οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται για όσες ημέρες παραμείνει η Υπηρεσία κλειστή από τις άλλες Υπηρεσίες Μεταφορών της Περιφέρειας.

Η Περιφερειακή Αρχή αναμένει τα επίσημα αποτελέσματα της έρευνας της Αστυνομίας προκειμένου να προχωρήσει άμεσα στις περαιτέρω ενέργειές της, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Σταθερά προσηλωμένη εδώ και 4,5 χρόνια στην πάταξη της διαφθοράς και της αδιαφάνειας, η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής θα συνεχίσει να επιδεικνύει μηδενική ανοχή σε τέτοιου είδους φαινόμενα σε βάρος των πολιτών και του δημοσίου συμφέροντος. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή