H Βόρεια Κορέα εξετάζει το ενδεχόμενο να αναστείλει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ

H Βόρεια Κορέα εξετάζει το ενδεχόμενο να αναστείλει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ηγεσία της Βόρειας Κορέας εξετάζει το ενδεχόμενο να αναστείλει τις συνομιλίες τις οποίες διεξάγει με τις ΗΠΑ για την αποπυρηνικοποίησή της, δήλωσε η υφυπουργός Εξωτερικών της χώρας Τσόι Σον Χούι σε δημοσιογράφους σήμερα.

«Δεν έχουμε καμία πρόθεση να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των ΗΠΑ», όπως διατυπώθηκαν στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής στο Ανόι, «καθ' οιονδήποτε τρόπο, ούτε έχουμε την πρόθεση να διεξαγάγουμε διαπραγματεύσεις αυτού του είδους», είπε η υφυπουργός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Πιονγκγιάνγκ στην οποία είχαν προσκληθεί ξένοι διπλωμάτες και δημοσιογράφοι.

H υφυπουργός Εξωτερικών ανήγγειλε ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις σύντομα και θα αναφερθεί στα επόμενα βήματα της χώρας του, λίγες εβδομάδες μετά την ανεπιτυχή δεύτερη συνάντηση κορυφής που είχε με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ.

(Πηγή: TASS)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή