Εθνική: Εκπλήξεις Αναστασιάδη στα προκριματικά

Εθνική: Εκπλήξεις Αναστασιάδη στα προκριματικά

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκπλήξεις έκρυβε ο Αγγελος Αναστασιάδης ανακοινώνοντας την αποστολή της εθνικής ομάδας για τα δύο εκτός έδρας ματς του Μαρτίου με το Λιχτενστάιν και τη Βοσνία, στην εκκίνηση της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός απέστειλε πρόσκληση στον Γιώργο Βαλεριάνο του Αρη, ο οποίος θα περάσει για πρώτη φορά το κατώφλι της εθνικής ανδρών, αλλά και στον Σιώπη.

Επίσης, υπολογίζει τόσο τον Χάρη Μαυρία όσο και τον Δημήτρη Κολοβό της Ομόνοιας, οι οποίοι θα επιστρέψουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έπειτα από δύο χρόνια. Εκτός πλάνων του Αγγελου Αναστασιάδη βρίσκονται οι τραυματίες Μανωλάς, Τοροσίδης, Χριστοδουλόπουλος, Πέλκας και Σταφυλίδης, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Γιαννούλης, Τσιμίκας.

Οι 23 παίκτες που θα κάνουν τη Δευτέρα το απόγευμα την πρώτη προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά θα είναι οι: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογλου, Κουλούρης, Δώνης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της εθνικής στον 10ο όμιλο: 23/3 Λιχτενστάιν – Ελλάδα, 26/3 Βοσνία – Ελλάδα, 8/6 Ελλάδα – Ιταλία, 11/6 Ελλάδα – Αρμενία, 5/9 Φινλανδία – Ελλάδα, 8/9 Ελλάδα – Λιχτενστάιν, 12/10 Ιταλία – Ελλάδα, 15/10 Ελλάδα – Βοσνία, 15/11 Αρμενία – Ελλάδα, 18/11 Ελλάδα – Φινλανδία. Η τελική φάση θα διεξαχθεί σε 12 ευρωπαϊκές πόλεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή