Έρευνα από την UEFA για την άσεμνη χειρονομία του Ρονάλντο

Έρευνα από την UEFA για την άσεμνη χειρονομία του Ρονάλντο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Γιουβέντους έκανε τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, νικώντας την με 3-0 χάρη σε χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, θέλοντας να απαντήσει προφανώς στον προπονητή των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμέονε, για την χειρονομία του να δείξει τα γεννητικά του όργανα προς την εξέδρα στο πρώτο παιχνίδι, όπου η ισπανική ομάδα νίκησε με 2-0, όταν τελείωσε το παιχνίδι τον μιμήθηκε, σε μία κίνηση που συνέλαβε και η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, αλλά και οι φωτογραφικοί φακοί.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η UEFA αποφάσισε να διερευνήσει το περιστατικό, καλώντας σε απολογία τον Ρονάλντο.

Υπενθυμίζουμε, πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε τιμωρήθηκε για την άσεμνη πράξη του με πρόστιμο 20.000 ευρώ και μένει να φανεί αν η ομοσπονδία θα τηρήσει ακριβώς την ίδια στάση και για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

Πηγή: sport-fm.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή