Καιρός: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις την Τρίτη

Καιρός: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις την Τρίτη

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεφώσεις στο Ανατολικό Αιγαίο, τη Θράκη και την Κρήτη αναμένονται την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, τόσο έως το πρωί, όσο και προς το βράδυ.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά από 7 έως 21, στα νότια ηπειρωτικά από 9 έως 21, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 17, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 13 έως 19, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 11 έως 20, και στην Κρήτη από 11 έως 19.

Οι άνεμοι στο Βορειοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Στο υπόλοιπο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, τόσο έως το πρωί, όσο και προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3, και τοπικά στα δυτικά έως το πρωί βόρειοι έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, τόσο έως το πρωί, όσο και προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού ανά την Ελλάδα.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή