Νέα INDIAN FTR 1200

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την παραγωγή του INDIAN FTR 1200 η αμερικανική εταιρία γυρίζει νέα σελίδα στην ιστορία της.

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΟΥ

Εμπνευσμένη από το δημοφιλέστερο αγώνισμα του Flattrack σαρώνοντας πρωταθλήματα και αγώνες στην Αμερική με το FTR 750, η FTR 1200/S έρχεται με αγωνιστικό DNA πλέον αυξάνοντας έτσι κατά πολύ και την ζήτηση του συγκεκριμένου μοντέλου.
Η FTR 1200 θα βγαίνει σε τρεις εκδόσεις, την απλή, την S και την Replica Race η οποία ομολογουμένως θα είναι και η πιο εντυπωσιακή.
 
Με έναν V2 κινητήρα 1203 cc, με απόδοση στους 120 ίππους και με ροπή 11,5 κιλά στις 6.000 στροφές η νέα FTR υπόσχεται να συγκινήσει ένα μεγάλο μοτοσικλετιστικό κοινό.
Πέρα από τον ίδιο κινητήρα τα τρία μοντέλα θα μοιράζονται το ίδιο πλαίσιο, το ίδιο πιρούνι των 43χιλ καθώς επίσης και τις ίδιες ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες Brembo με μόνη διαφορά ότι στην έκδοση S οι αναρτήσεις θα είναι πλήρως ρυθμιζόμενες.

Πέρα από αυτές τις διάφορες τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με περιφερειακά εξαρτήματα αλλά και με τεχνολογικό εξοπλισμό που θα είναι εφοδιασμένο το κάθε μοντέλο ( Traction control, Riding modes, οθόνη LCD κλπ)
 
Η μοτοσυκλέτα θα συνοδεύεται από μια εξάτμιση Akrapovic μόνο στην έκδοση Race Replica εκπέμποντας έναν μοναδικό και αυθεντικό ήχο V2 κινητήρα.
 
Οι τιμές των νέων FTR διαμορφώνονται ως εξής:
 
INDIAN FTR 1200: 15.200
INDIAN FTR 1200 S:16.300
INDIAN FTR 1200 RACE REPLICA :Δ.Α
 
Στην χώρα μας αναμένονται γύρω στα τέλη Μαΐου με τα περισσότερα κομμάτια να είναι ήδη πουλημένα!
 
Όσοι πιστοί προλάβετε!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή