Ο Αρης 5-0 τον Απόλλωνα, «κλειδώνει» την 5η θέση

Ο Αρης 5-0 τον Απόλλωνα, «κλειδώνει» την 5η θέση

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ευκολότερη αποστολή του Αρη για φέτος στο πρωτάθλημα απέφερε το σημαντικότερο κέρδος, καθώς με τη νίκη του επί του υποβιβασμένου Απόλλωνα Σμύρνης με 5-0 η ομάδα της Θεσσαλονίκης ουσιαστικά «κλείδωσε» την 5η θέση, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο (πλην… απροόπτου από το Κύπελλο), ενώ πλέον κοιτάζει και τον Ατρόμητο (43 β.), τον οποίο υποδέχεται στις 14 Απριλίου.

Με γκολ των Ντιγκινί (8΄ με πέναλτι και 63΄), Τόνσο (54΄), Γιουνές (81΄) και Φετφατζίδη (86΄), οι «κίτρινοι» διεύρυναν τη διαφορά από τον 6ο Παναιτωλικό στους επτά βαθμούς και σε συνδυασμό με τη νέα αφαίρεση βαθμών που αναμένεται στον Παναθηναϊκό, μόνο με «αυτοκτονία» θα χάσουν την Ευρώπη. Ο Απόλλων δείχνει να έχει αποδεχθεί τη διαμορφωθείσα κατάσταση και κάθε παρουσία του στο γήπεδο μοιάζει διαδικαστική και χωρίς κίνητρο, έχοντας τη χειρότερη επίθεση και άμυνα στο πρωτάθλημα (10-45 γκολ).

Ο προπονητής του Αρη τόνισε ότι έμεινε «ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, οι οποίοι έδειξαν σοβαρότητα σε όλο το ματς».

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Ρος, Βαλεριάνος, Σιώπης, Ματίγια, Γκαρσία, Τόνσο (59΄ Μαρτίνες), Λάρσον (78΄ Φετφατζίδης), Ντιγκινί (66΄ Γιουνές).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αστράς, Κύργιας, Βαφέας, Κοντοές, Στάθης, Αγρόδημος, Γκίνο, Ντούρσο (75΄ Ρόσι), Ναδάλες, Ντεφεντερίκο (65΄ Βάρκας), Ναζλίδης (58΄ Ελ Χέλβε).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή