Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Με αφορμή την εαρινή ισημερία (η οποία πραγματοποιείται μερικές ημέρες μετά), το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου προσκαλεί σήμερα το κοινό στην προβολή της παράστασης «Το μέλλον στο Διάστημα». Στις 6.30 μ.μ., Συγγρού 387.

• «Ιστορίες του γυναικείου στήθους» είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής της Φιλιππίνας Λιβιτσάνου, που εγκαινιάζεται σήμερα στην γκαλερί 7. Διάρκεια έως τις 6/4. Σόλωνος 20 και Βουκουρεστίου.

• Ανοιχτή συζήτηση στο ΚΠΙΣΝ μεταξύ του γλύπτη και τ. αντιπρύτανη της ΑΣΚΤ Γιώργου Χουλιαρά και του γενικού διευθυντή του Ιδρύματος Γεωργίου Ζογγολόπουλου, Αγγελου Μωρέτη, με θέμα τη γλυπτική στον δημόσιο χώρο. Στις 7 μ.μ.

• Συζήτηση με θέμα «Επιστήμες & τεχνολογία στη δημόσια σφαίρα», στις 19.00, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, Γκάζι.

• Προβολή της ταινίας «The Invisible Hands» της Μαρίνας Γιώτη στο Ινστιτούτο Γκαίτε, στις 8.30 μ.μ. Ομήρου 14-16, Αθήνα.

• Η Big Band Δήμου Αθηναίων, συνεχίζοντας τον κύκλο συνεργασιών της με διεθνείς και καταξιωμένους μουσικούς της τζαζ, φιλοξενεί δύο κορυφαίους σολίστες των πνευστών, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στην τρομπέτα και τον Reiner Witzel στο σαξόφωνο. Στις 20.30, στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας. Ακαδημίας 59.

• Στη δέκατη Σκυταλοδρομία Λόγου, στο πλαίσιο των δράσεων «Αθήνα 2018-Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου», ο σκηνοθέτης Δήμος Αβδελιώδης δίνει τη σκυτάλη στον δρα Σταμάτη Κριμιζή, διαστημικό φυσικό. Στο δημαρχείο Αθήνας (Αθηνάς 63), στις 7 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή