Νεκρή μητέρα με το μωρό της που έπεσαν από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο

Νεκρή μητέρα με το μωρό της που έπεσαν από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τραγωδία συνέβη στον Νέο Κόσμο, λίγο μετά τις 16:30, όταν μια μητέρα και το 4,5 ετών κορίτσι της έπεσαν από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Προκοπίου Κατσαντώνη, με αποτέλεσμα να χάσουν και οι δύο τη ζωή τους.

Σύμφωνα πληροφορίες από την Αστυνομία, η μητέρα, ηλικίας 35 έως 40 ετών, πρώτα έριξε το παιδί της από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η 4,5 ετών κόρη της διακομίστηκε διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Π.&Α. Κυριακού», στη συνέχεια όμως κατέληξε.

Μία γυναίκα που βρισκόταν κοντά στο σημείο της τραγωδίας ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είδε την μητέρα να έχει βγάλει έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού το παιδί της που έκλαιγε, και τότε προσπάθησε να την μεταπείσει. Εκείνη όμως δεν την άκουσε και έριξε το παιδί στο κενό, ενώ στη συνέχεια έπεσε και η ίδια.

Το παιδί διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Νεκρή μητέρα με το μωρό της που έπεσαν από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο-1

Στο νοσοκομείο εξέπνευσε το 4χρονο κορίτσι

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Παίδων, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε διασωληνωμένο χωρίς σφυγμό, ενώ του έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα.

«Κορίτσι ηλικίας 4,5 ετών διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α «Π.&Α. Κυριακού» στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, άσφυγμο με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. Δηλωθείσα ώρα θανάτου 17:40».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή