Μια ενδεκάδα παικτών «έφυγε» από τον Ολυμπιακό

Μια ενδεκάδα παικτών «έφυγε» από τον Ολυμπιακό

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αδειασε το αθλητικό κέντρο του Ρέντη, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει στη διάθεσή του μiα ενδεκάδα διεθνών παικτών του Ολυμπιακού. Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκονται οι Κούτρης, Μασούρας, Μπουχαλάκης και Φορτούνης, στην Πορτογαλία ο Σα, στη Νορβηγία ο Ελαμπντελαουί, στην Αίγυπτο ο Χασάν, στη Γουiνέα ο Καμαρά, στο Ισραήλ ο Νάτχο, στη Σενεγάλη ο Σισέ και στην Τυνησία ο Μεριά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα τους έχει και πάλι κοντά του από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, οπότε θα αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Πρόκειται για το προτελευταίο εντός έδρας ματς, καθώς η ακροτελεύτια «παράσταση» στο φαληρικό γήπεδο θα είναι ο αγώνας με την Ξάνθη στις 14 Απριλίου.

Μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν χθες οι «ερυθρόλευκοι», ξεχωρίζοντας την τριάδα των παικτών με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Από την αρχή της σεζόν, ο Ποντένσε αγωνίστηκε 1.943 λεπτά, ο Φορτούνης 1.843 και ο Ελαμπντελαουί 1.638. Ο τελευταίος θα είχε καλύτερη επίδοση αν δεν απουσίαζε τον Φεβρουάριο, εξαιτίας μυϊκού προβλήματος τραυματισμού. Μάλιστα, ο Νορβηγός μπακ συμπλήρωσε κάρτες και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια των «Πειραιωτών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή