Νέος Κόσμος: Τα αίτια της τραγωδίας αναζητεί η αστυνομία – Τι κατέθεσε ο σύζυγος

Νέος Κόσμος: Τα αίτια της τραγωδίας αναζητεί η αστυνομία – Τι κατέθεσε ο σύζυγος

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να ρίξει «φως» στα αίτια της τραγωδίας που συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στο Νέο Κόσμο, όπου 40χρονη μητέρα πέταξε από το μπαλκόνι 5ου ορόφου το κοριτσάκι της, ηλικίας 4,5 ετών, και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό, με αποτέλεσμα να χάσουν και οι δυο τη ζωή τους, προσπαθεί η αστυνομία.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 16:30, στο διαμέρισμα της οδού Προκοπίου Κατσαντώνη. Γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας είπε στους αστυνομικούς, μόλις έσπευσαν στο σημείο, ότι είδε την μητέρα να έχει βγάλει έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού το μικρό παιδί της που έκλαιγε και τότε προσπάθησε να την μεταπείσει. Η 40χρονη όμως, δεν την άκουσε, έριξε το παιδί στο κενό και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια. Το κοριτσάκι διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου οι γιατροί παρά τις προσπάθειές τους δεν μπόρεσαν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Σημειώνεται ότι, η μητέρα είχε κλειδώσει την πόρτα του διαμερίσματος και είχε βάλει μάλιστα από μέσα τον σύρτη, ώστε να μην μπορέσει να μπει στο σπίτι ο σύζυγός της που επέστρεψε εκείνη την ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο σύζυγός της κατέθεσε στην αστυνομία ότι δεν είχαν προβλήματα στη σχέση τους, ούτε αντιμετώπιζε εκείνη κάποια ψυχολογικά προβλήματα που θα την οδηγούσαν στο να πετάξει το μικρό παιδί της από το μπαλκόνι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή