Μεϊμαράκης – Ασημακοπούλου δεν θα κάνουν χρήση της διάταξης για το ασυμβίβαστο βουλευτή – υποψήφιου ευρωβουλευτή

Μεϊμαράκης – Ασημακοπούλου δεν θα κάνουν χρήση της διάταξης για το ασυμβίβαστο βουλευτή – υποψήφιου ευρωβουλευτή

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόθεσή τους να μην κάνουν χρήση της τροπολογίας που καταργεί το ασυμβίβαστο βουλευτή και υποψήφιου για τις ευρωεκλογές γνωστοποίησαν την Τετάρτη οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Αννα – Μισέλ Ασημακοπούλου.

«Κατ΄ επανάληψη είχα μιλήσει για την ηθική στην πολιτική και τους άγραφους κανόνες. Ως εκ τούτου δεν θα κάνω χρήση της διάταξης που καταργεί το ασυμβίβαστο βουλευτή- υποψήφιου ευρωβουλευτή», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης σε συνομιλητές του, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Από την πλευρά της, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κ. Ασημακοπούλου τονίζει πως «εννοείται ότι δεν μπορείς να καταψηφίζεις μια διάταξη και μετά να τη χρησιμοποιείς» προσθέτοντας πως «αυτό κάνω και τώρα παραμένοντας πιστή στις αρχές και αξίες που ακολούθησα σε όλη μου την πορεία ενασχόλησης με τα κοινά».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή