Ομάρ: Δεν αισθάνθηκα ανασφαλής, αλλά…

Ομάρ: Δεν αισθάνθηκα ανασφαλής, αλλά…

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα στενά ποδοσφαιρικά σύνορα της Ελλάδας πέρασαν οι εικόνες των θλιβερών επεισοδίων στο ντέρμπι των «αιωνίων». Ολα όσα διαδραματίστηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο με αποτέλεσμα τη διακοπή του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό απασχόλησαν μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού. Ρεπόρτερ της εφημερίδας «VG» της Νορβηγίας ζήτησε τη μαρτυρία του Ομάρ Ελαμπντελαουί για όσα έζησε την περασμένη Κυριακή.

«Δεν έπρεπε να συμβεί. Αυτό δεν πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί ήταν επιθετικοί και κατόρθωσαν να δημιουργήσουν χάος. Δεν αισθάνθηκα ανασφαλής, αλλά ποτέ δεν είναι ωραίο όταν σου επιτίθενται οι οπαδοί.

Δεν το είδα με τα μάτια μου, αλλά μερικοί οπαδοί έφεραν μαχαίρια. Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε τον αγώνα», είπε χαρακτηριστικά ο διεθνής ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του για τα πρώτα της παιχνίδια στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020.

Την ίδια ώρα, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει την προεργασία για την καλοκαιρινή προετοιμασία, που θα αρχίσει στις 10 Ιουνίου στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Ακόμη δεν έχουν καταλήξει στο προπονητικό κέντρο όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκτός από το Ζέεφελντ, που συνήθως επιλέγουν οι «Πειραιώτες» από τη δεκαετία του ’90, εξετάζουν και άλλες περιοχές της Αυστρίας, της Ολλανδίας, του Βελγίου, της βόρειας Ιταλίας, αλλά και της Πολωνίας. Παράλληλα, δρομολογείται και το πρόγραμμα των φιλικών.

Πάντως, στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει κοντά του τους διεθνείς, αφού θα υπάρχει δράση στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020 έως και τις 11 Ιουνίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή