«ΠΡΑΤΤΩ» για τις 3 παραιτήσεις: Πρόβλημα της κυβέρνησης αν ο κ. Κατρούγκαλος δεν γνώριζε τις αποφάσεις της

«ΠΡΑΤΤΩ» για τις 3 παραιτήσεις: Πρόβλημα της κυβέρνησης αν ο κ. Κατρούγκαλος δεν γνώριζε τις αποφάσεις της

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απάντηση στον Γ. Κατρούγκαλο, ο οποίος, χθες, αναφερόμενος στις παραιτήσεις τριών στελεχών του από το Υπουργείο Εξωτερικών είχε υποστηρίξει ότι αυτές ουδέποτε είχαν ζητηθεί από το Μαξίμου, δίνει το «ΠΡΑΤΤΩ».

«Αν ο κ. Κατρούγκαλος δεν γνώριζε τις αποφάσεις του Μαξίμου, είναι θέμα εσωτερικής λειτουργίας της κυβέρνησης. Πρόβλημα δικό τους όχι δικό μας».

Αναφερόμενος στην ανακοίνωση του ΠΡΑΤΤΩ σχετικά με τις παραιτήσεις, ο υπουργός είχε αναφέρει: «Σέβομαι και δεν θέλω να σχολιάσω τη συλλογική πολιτική απόφαση της συνεργαζόμενης με εμάς κίνησης, να αποσύρει τα τρία στελέχη της από θέσεις κυβερνητικής ευθύνης. Ειδικότερα όμως σε ό,τι αφορά τις αιτιάσεις που αφορούν στη Θράκη, θέλω να επισημάνω ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει σταθερά την πολιτική της αναπτυξιακής ανασυγκρότησης της περιοχής, της προάσπισης του καθεστώτος ισονομίας και ισοπολιτείας, και της προώθησης δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων για τα δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας και τη στήριξη των αναγκών κάθε μιας εκ των τριών συνιστωσών της».

«ΠΡΑΤΤΩ» για τις 3 παραιτήσεις: Πρόβλημα της κυβέρνησης αν ο κ. Κατρούγκαλος δεν γνώριζε τις αποφάσεις της-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή