Διεθνής Μαραθώνιος Ολυμπίας 2019

Διεθνής Μαραθώνιος Ολυμπίας 2019

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μεγάλη ώρα για την έναρξη του 5ου Διεθνή Μαραθώνιου Ολυμπίας 2019 φτάνει!

Οι αθλητές, Έλληνες και ξένοι, κάνουν τις τελευταίες τους προπονήσεις πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον ιερό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, της κοιτίδας του Ολυμπισμού!

Με μόλις 9 μέρες να απομένουν για την έναρξη της σημαντικής αυτής διεθνούς γιορτής αθλητισμού και πολιτισμού, ο αριθμός των χωρών από τις οποίες προέρχονται οι 79 ξένοι αθλητές έχει φτάσει στον εντυπωσιακό αριθμό 28, χωρίς ακόμη να έχουν κλείσει οι εγγραφές.

Πέραν των αθλητών από τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, συμμετέχουν αθλητές από τις ΗΠΑ, το Αφγανιστάν, την Αυστραλία, την Αίγυπτο, το Ιράκ, τις Φιλιππίνες, τη Συρία, τη Σενεγάλη, το Σουρινάμ….

Το ηθικό είναι ακμαίο και οι διοργανωτές, με τη βοήθεια των τοπικών αρχών, των χορηγών, των ΜΜΕ και των εκατοντάδων εθελοντών τακτοποιούν τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την έναρξη της διοργάνωσης

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 25/3

Για εγγραφή στους αγώνες και περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και τις σελίδες social media της διοργάνωσης

www.olympiamarathon.gr

https://www.facebook.com/olympiamarathon

https://www.instagram.com/olympiamarathon.gr/

https://www.youtube.com/channel/UCjyfr_7q-A8EYf63MRuCh4Q

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή