Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Εγκαινιάζεται η έκθεση με τίτλο «Μια ματιά στην τέχνη της Αφρικής» στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Θα εκτεθούν επιλεγμένα έργα τέχνης και σημαντικά αντιπροσωπευτικά αντικείμενα του αφρικανικού πολιτισμού. Στις 7 μ.μ., Πειραιώς 206.

• Το ανερχόμενο σχήμα του progressive ροκ, Mother of Millions, παρουσιάζει ζωντανά τον επερχόμενο δίσκο του «Artifacts», στο Gagarin. Πρόκειται για το τρίτο άλμπουμ της μπάντας, με τον χαρακτηριστικό «ογκώδη» και κινηματογραφικό ήχο. Οι πόρτες ανοίγουν στις 8 μ.μ., Λιοσίων 205.

• Ο Δημήτρης Κωσταγιόλας παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «Δύο», στο θέατρο «Εξαρχής», σήμερα και αύριο Κυριακή. Στο δεύτερο μέρος, το κοινό συμμετέχει με τον δικό του τρόπο στα τραγούδια. Στις 9 μ.μ., Εμμ. Μπενάκη και Δερβενίων.

• Τελευταία Κυριακή για τις εμφανίσεις του Δημήτρη Μπάση στο «Αλσος». Ο δημοφιλής καλλιτέχνης παρουσιάζει ένα μεσημεριάτικο λαϊκό πρόγραμμα με πολλά αγαπημένα τραγούδια. Στις 3.30 μ.μ., Ευελπίδων 4.

• Ο Μιχάλης Τζουγανάκης εμφανίζεται στο gallery bar «Κρεμλίνο» με σύγχρονα και παραδοσιακά τραγούδια της Κρήτης. Χαϊδαρίου 6, Πειραιάς.

• Εναρξη παραστάσεων για το «Παγκάκι» του Αλεξάντερ Γκέλμαν με τον Γιώργο Κιμούλη να παίζει και να σκηνοθετεί. Στο θέατρο «Τόπος Αλλού» (Κεφαλληνίας 17), στις 9 μ.μ.

• Οι Wardruna, το συγκρότημα-φαινόμενο που κατέκτησε τον κόσμο μέσα από τις μουσικές της σειράς «Vikings», έρχεται στη χώρα μας και στο «Πειραιώς Academy». Μαζί τους φέρνουν ένα εντυπωσιακό σόου επί σκηνής, που μένει αξέχαστο όπου παρουσιάζεται. Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 117.

• Το ελληνικό εναλλακτικό σχήμα των

CHICKN εμφανίζεται στο Six d.o.g.s. για μία μοναδική συναυλία πριν από την έναρξη των ηχογραφήσεων για τον νέο τους δίσκο. Πόρτες στις 9 μ.μ., Αβραμιώτου 6.

• Ο «Ερωτόκριτος», το σύγχρονο ελληνικό μιούζικαλ του Δημήτρη Μαραμή, βασισμένο στο πρωτότυπο έργο του Βιτσέντζου Κορνάρου, ταξιδεύει στην Κρήτη και στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου. Η σκηνοθεσία είναι του Κωνσταντίνου Ρήγου. Την Κυριακή, στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή