Ανοιξιάτικος καιρός την Κυριακή και παρελάσεις με ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα

Ανοιξιάτικος καιρός την Κυριακή και παρελάσεις με ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το εορταστικό τριήμερο της 25ης Μαρτίου έχει ξεκινήσει με καλές καιρικές συνθήκες, αφού ηλιοφάνεια επικρατεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας, παρά τους ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο, που δεν έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα έως αυτή τη στιγμή.

Την Κυριακή 24/03 αναμένονται αραιές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες, ενώ υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τα ορεινά της Κρήτης.

Αναλυτικά την Κυριακή:

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες έως το απόγευμα με πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, τόσο έως το πρωί, όσο και προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς.

Τέλος, ανήμερα της 25ης Μαρτίου 2019 αναμένεται ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, μέγιστη θερμοκρασία περίπου 20 βαθμούς στα ηπειρωτικά και 18 στις νησιωτικές περιοχές, και ανέμους σε σταδιακή εξασθένηση που δεν θα ξεπερνούν τα 6 με 7 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα φτάνουν κατά τόπους και τα 8 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή