FrieslandCampina Hellas: Έμφαση στην ασφάλεια και στην ποιότητα

FrieslandCampina Hellas: Έμφαση στην ασφάλεια και στην ποιότητα

3' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H FrieslandCampina Hellas αποτελεί μέλος της συνεταιριστικής Royal FrieslandCampina, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο, με ιστορία που ξεκινάει από το 1871 στην Ολλανδία.

Στην Ελλάδα, η ιστορία της Friesland-Campina ξεκινάει το 1929, με κεντρικό προϊόν το πασίγνωστο γάλα ΝΟΥΝΟΥ, και φέτος γιορτάζει τα 90 χρόνια του.

Σήμερα, η εταιρεία διαγράφει μια εξαιρετικά επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία, έχοντας την ευθύνη διαχείρισης και ανάπτυξης των δραστηριοτήτων στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. 

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

Η FrieslandCampina Hellas δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ενημέρωση των εργαζομένων: Τα πρακτικά του Management Committee (ανώτατο διοικητικό όργανο της εταιρείας), που συνεδριάζει κάθε Δευτέρα, κοινοποιούνται σε όλα τα στελέχη του οργανισμού, τα οποία με τη σειρά τους είναι υπεύθυνα να τα επικοινωνήσουν στις ομάδες τους.

Στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας είναι τα 4 μηδενικά: 0 ατυχήματα, 0 ποιοτικά περιστατικά, 0 απόβλητα και 0 μη ικανοποιημένοι πελάτες & καταναλωτές. Το εταιρικό πρόγραμμα SAFETY AT WORK, με κύριο και πρωταρχικό το μηδέν ατυχήματα, διαχύθηκε σε όλο το προσωπικό μέσα από αναρίθμητες εκπαιδεύσεις και ενημερώσεις, έτσι ώστε η επίτευξή του να γίνει βίωμα και δεύτερη φύση όλων των εργαζομένων.

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, οργανώνονται διατμηματικές συγκεντρώσεις σε χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα, με δραστηριότητες που ενισχύουν την ομαδικότητα, όπως εστιατόριο με καραόκε, μαθήματα μαγειρικής, μπόουλινγκ.

Το πρόγραμμα «Ένα Ποτήρι για κάθε Παιδί» της FrieslandCampina Hellas έχει προσφέρει πάνω από 1,8 εκατ. ποτήρια γάλα σε οργανισμούς και φορείς που φροντίζουν παιδιά. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το δεύτερο εξάμηνο του 2015 και σήμερα προσφέρει γάλα σε δεκάδες μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς από όλη την Ελλάδα, που έχουν υπό τη φροντίδα τους παιδιά διαφόρων ευπαθών ομάδων.

Η εταιρεία συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, συνεισφέροντας χρηματικά περίπου 400.000 ευρώ ετησίως.

Κάποιες από τις παροχές της:

Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, που όλοι οι εργαζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν.

Σε όλες τις εγκαταστάσεις υπάρχουν γαλακτοκομικά προϊόντα της εταιρείας, τα οποία μπορούν δωρεάν να καταναλώσουν όλοι οι εργαζόμενοι κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Η εταιρεία προσφέρει για κάθε γέννηση τέκνου 1.500 ευρώ μετρητά και προϊόντα της εταιρείας και σε κάθε γάμο εργαζομένου 1.500 ευρώ μετρητά.

Η εταιρεία επιβραβεύει κάθε χρόνο στην κοπή της πίτας τους εργαζομένους που έχουν κλείσει 15, 20, 25, 30 χρόνια εργασίας, καθώς και αυτούς που συνταξιοδοτούνται.

Τέλος, παρά την οικονομική κρίση, η εταιρεία διατήρησε τις θέσεις εργασίας και τις παροχές της και προέβη σε αυξήσεις μισθών.


Δημιουργούμε φυσικούς δεσμούς με τους ανθρώπους μας

FrieslandCampina Hellas: Έμφαση στην ασφάλεια και στην ποιότητα-1

Πιστεύουμε ότι οι κατάλληλοι άνθρωποι, με την κατάλληλη κουλτούρα και το κατάλληλο περιβάλλον, δημιουργούν σπουδαία πράγματα. Εμείς στην εταιρεία μας έχουμε την τιμή και τη χαρά να συνεργαζόμαστε με τέτοιους ανθρώπους. Ο σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους μας, εφαρμόζοντας έναν συνδυασμό δράσεων και προγραμμάτων, και έχοντας μια συνεπή, δυνατή εταιρική κουλτούρα.

Στο τέλος της ημέρας θέλουμε η FrieslandCampina – ΝΟΥΝΟΥ να είναι και η «οικογένεια» του κάθε εργαζομένου. Και αυτό πιστεύουμε ότι το έχουμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό, γεγονός που μας γεμίζει με μεγάλη υπερηφάνεια, ιδιαίτερα φέτος, καθώς γιορτάζουμε τα 90 χρόνια του ΝΟΥΝΟΥ στην Ελλάδα! Η ανθρωποκεντρική μας φιλοσοφία και ταυτότητα εδράζεται στη συνεταιριστική μας κληρονομιά.

Είμαστε μέρος μιας από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες εταιρείες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο, με τζίρο πάνω από 12 δις ευρώ, γραφεία σε 34 χώρες, εξαγωγές σε περισσότερες από 100 χώρες, 23.769 εργαζομένους και 18.261 μέλη-κτηνοτρόφους. Είμαστε μια συνεταιριστική εταιρεία που για δεκαετίες Δημιουργούμε Φυσικούς Δεσμούς!

FrieslandCampina Hellas: Έμφαση στην ασφάλεια και στην ποιότητα-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή