Victus Networks: Ένας μοναδικά επιτυχημένος συνδυασμός

Victus Networks: Ένας μοναδικά επιτυχημένος συνδυασμός

3' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2014, η Vodafone Ελλάδας και η Wind Ελλάς συνήψαν στρατηγική συμφωνία ανάπτυξης μερικώς κοινού δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλη την Ελλάδα. Το έργο αυτό ανέλαβε η Victus Networks, στην οποία συμμετέχουν οι δύο παραπάνω εταιρείες σε ποσοστό 50% η καθεμία. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες τηλεπικοινωνιακών δικτύων αποκλειστικά στους μετόχους της.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

Η Victus Networks  στελεχώθηκε σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90% από εργαζομένους των εταιρειών Vodafone και Wind, με διαφορετική κουλτούρα, φιλοσοφία, διαδικασίες και τρόπο δουλειάς.

Η δημιουργία μιας νέας κουλτούρας αποτέλεσε, συνεπώς, στρατηγικό στόχο και απαίτησε συντονισμένες ενέργειες, με τη συμμετοχή όλων των οργανωτικών μονάδων και όλων των εργαζομένων.

Με κεντρικό πυλώνα τον ανθρώπινο παράγοντα και στόχο την ενίσχυση του αισθήματος του «ανήκειν», όλοι οι εργαζόμενοι, σε ρόλο πρωταγωνιστή και μέσα από διαδραστικά workshops, εργάστηκαν στον σχεδιασμό της νέας ταυτότητας και των αξιών της εταιρείας, με τα διοικητικά στελέχη να διατηρούν τον ρόλο του ενορχηστρωτή της όλης προσπάθειας.

Αποτέλεσμα αυτής της συλλογικής προσπάθειας ήταν η ανάπτυξη του κεντρικού «συνθήματος» της εταιρείας: «Together we Evolve».

Η υιοθέτηση των κοινών αξιών αποτυπώνεται συχνά από τους εργαζομένους με δημιουργικό τόνο μέσω Mood videοs και Testimonials, κινηματογραφώντας τον τρόπο που βιώνουν στην καθημερινότητά τους το Victus Way of Working και τα προγράμματα που αναπτύσσονται στην εταιρεία, π.χ.Victus Running Team, Life @Victus photo contest, BEE Active – Together we act for good, κ.ά.

Τα Χριστούγεννα η εταιρεία καλωσορίζει τα παιδιά των εργαζομένων. Την ημέρα αυτή τα παιδιά γνωρίζουν τον χώρο εργασίας των γονιών τους, ενώ παράλληλα οι εγκαταστάσεις της εταιρείας διαμορφώνονται κατάλληλα, για να προσφέρουν ένα πρόγραμμα γεμάτο δραστηριότητες.

Η ημέρα κλείνει με μπαζάρ από κατασκευές των παιδιών, τα έσοδα του οποίου διατίθενται σε ΜΚΟ, προσφέροντας έτσι στα παιδιά των εργαζομένων την εμπειρία της έμπρακτης προσφοράς και αλληλεγγύης σε συνομηλίκους τους.

Κάποιες από τις παροχές της:

Η εταιρεία, εκτός από την ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση που προσφέρει σε όλους τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους, ειδικά στις νέες μητέρες παρέχει επίδομα τοκετού, επίδομα παιδικού σταθμού και δύο επιπλέον μήνες άδειας μετ’ αποδοχών.

Ταυτόχρονα, υλοποιείται πρόγραμμα «Flex Benefits», δίνοντας τη δυνατότητα και την ευελιξία στους εργαζομένους να προσαρμόζουν τις παροχές τους σύμφωνα με τις ατομικές τους ανάγκες.

Προσφέρονται δραστηριότητες ευεξίας και ομαδικές δράσεις, όπως π.χ. η WOW Victus Day: Ημέρα Υγείας & Ευεξίας, 20λεπτο θεραπευτικό μασάζ καθώς και απογευματινές ομιλίες με σύγχρονα θέματα, όπως η υγεία (ψυχική και σωματική), συμβουλευτική για γονείς κ.ά.


Together we Evolve

Έμπνευση – Καινοτομία – Ανάπτυξη

Victus Networks: Ένας μοναδικά επιτυχημένος συνδυασμός-1

Η διάκριση αυτή αποτελεί μια πολύ σημαντική επιτυχία, δεδομένου ότι οι τομείς στους οποίους η εταιρεία επέλεξε στρατηγικά να επενδύσει βελτιώθηκαν σημαντικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την έναρξη της λειτουργίας της. Είναι μια επιβράβευση για εμάς, αλλά και μια επιβεβαίωση ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση.

Έχουν γίνει σημαντικά βήματα και προσπάθειες για μια ολιστική προσέγγιση στον τομέα διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού και για τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που εμπνέει, καινοτομεί και αναπτύσσει. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να προχωρήσουμε μπροστά με υπερηφάνεια για όσα καταφέραμε, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του καθενός από εμάς και συλλογικά στη δύναμη και στο όραμα της Ομάδας μας. Ευχαριστούμε τον κάθε εργαζόμενό μας ξεχωριστά! Συνεχίζουμε με ζήλο να επενδύουμε σε προγράμματα που μας εξελίσσουν ως εργαζομένους και ως εταιρεία.

Victus Networks: Ένας μοναδικά επιτυχημένος συνδυασμός-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή