AbbVie Φαρμακευτική: Επιτυχία με διάρκεια

AbbVie Φαρμακευτική: Επιτυχία με διάρκεια

3' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H AbbVie είναι μια πολυεθνική βιοφαρμακευτική εταιρεία, η οποία εστιάζει στην ανάπτυξη προηγμένων θεραπειών για μερικές από τις πιο περίπλοκες και σοβαρές παθήσεις, όπως η Ρευματοειδής αρθρίτιδα, η Ψωρίαση, η Nόσος του Crohn, η Ελκώδης κολίτιδα, η νόσος του Πάρκινσον, ο HIV, ο Αναπνευστικός Συγκυτιακός ιός, η Χρόνια Νεφρική νόσος, η Ηπατίτιδα C, η Χρόνια Λεμφοκυτταρική Λευχαιμία κ.ά.  

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

Η AbbVie εφαρμόζει τακτικά την προσέγγιση των δια-τμηματικών ομάδων εργασίας. Ομάδες middle managers και απλών εργαζομένων από διάφορα τμήματα δημιουργούνται για να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν πρωτοβουλίες σημαντικές για την εταιρεία. Με αυτόν τον τρόπο οι εργαζόμενοι αποκτούν εμπειρίες σε διαφορετικούς τομείς, συνεργάζονται και ενδυναμώνονται στο να αναλαμβάνουν ρίσκο και να παίρνουν αποφάσεις. Ενδεικτικές ομάδες: Learning Team, Events’ Team, Data Protection Team, Launch Excellence Team, Patients’ Empowerment Team, Patients Access to Treatment Team, Wellbeing Team κ.ά.

Μία φορά την εβδομάδα, ειδικοί χειροπράκτες επισκέπτονται τα γραφεία και προσφέρουν 20΄ μασάζ σε κάθε εργαζόμενο που έχει κλείσει θέση στο πρόγραμμα της εβδομάδας.

Κάθε χρόνο, ο γενικός διευθυντής ανακοινώνει την παροχή extra ημερών αδείας στους εργαζομένους, οι οποίες δίνονται με σκοπό να εξασφαλίσουν ένα ικανό διάστημα απουσίας για ξεκούραση.

Για παράδειγμα, όταν οι αργίες πέφτουν Σαββατοκύριακο, η εταιρεία δίνει σε όλους τους εργαζομένους επιπλέον μέρες αδείας να τις χρησιμοποιήσουν όποτε θέλουν. Επίσης ο CEO της AbbVie ανακοίνωσε ότι από το 2018 όλες οι χώρες παγκοσμίως θα ορίζουν μία ημέρα ως «αργία» τοπικά, ως παροχή της εταιρείας.

Η AbbVie το 2018 εγκαινίασε τα νέα της γραφεία με διήμερη εκδήλωση για όλο το προσωπικό, η οποία περιλάμβανε, εκτός από την ομιλία του Γενικού Διευθυντή, motivational speech από έμπειρο ορειβάτη-κατακτητή υψηλών κορυφών, επίσκεψη στην έκθεση «Van Gogh Alive», βραδινή έξοδο σε κέντρο με live μουσική όπου όλοι μαζί γιόρτασαν τα 5 χρόνια AbbVie, πρωινό με πιάτα ειδικά παρασκευασμένα από έμπειρους σεφ και, τέλος, εκδήλωση απονομής εταιρικών OSCAR, τα οποία παρέλαβαν όλοι οι εργαζόμενοι που τα τελευταία πέντε χρόνια είχαν βραβευτεί για εξέχουσες επιδόσεις ή συμπεριφορές.  

Κάποιες από τις παροχές της:

Η AbbVie χρηματοδοτεί προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών, καθώς και προγράμματα επιδότησης μεταπτυχιακών σπουδών με κάλυψη 50-100% για ποσά έως 15.000 €.  

Η εταιρεία προσφέρει σε όλους τους εργαζομένους την ίδια συσκευή Apple iPhone με πακέτο κινητής τηλεφωνίας με δωρεάν χρόνο ομιλίας και χρήση data, ενώ διαθέτει σε όλους e-pass Αττικής Οδού και χώρο parking στην εταιρεία για τους εργαζομένους στα γραφεία.

Το επίδομα γάμου στην εταιρεία είναι ένας μηνιαίος μισθός και το επίδομα γέννησης 250 €/παιδί, ενώ κάθε εργαζόμενος με παιδί σε παιδικό σταθμό ή νηπιαγωγείο λαμβάνει μια επιταγή αξίας 1.000 € για την κάλυψη μέρους των διδάκτρων. Παράλληλα δίνονται χριστουγεννιάτικες δωροεπιταγές στα παιδιά των εργαζομένων και διατακτικές σίτισης σε όλους τους εργαζομένους.


Οι άνθρωποί μας: το μέλλον σήμερα

AbbVie Φαρμακευτική: Επιτυχία με διάρκεια-1

Στην AbbVie λειτουργούμε ως μια ομάδα. Η ελευθερία έκφρασης που μας διακρίνει αναδεικνύει τα ξεχωριστά ταλέντα των ανθρώπων μας.

Ο καθένας μας, με τις εμπειρίες του και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, έχει συνεισφέρει στη διάκριση που επιτύχαμε για 5η συνεχή χρονιά στο Best Workplaces 2019. Η 2η θέση ανήκει στους ξεχωριστούς μας ανθρώπους. Στην AbbVie επιλέγουμε, και επιβεβαιωνόμαστε γι’ αυτό, να ιεραρχούμε την ποιότητα του εργασιακού περιβάλλοντος ως προτεραιότητα. Ως υπεύθυνος εργοδότης, μας ενδιαφέρει η δημιουργία διαχρονικής αξίας, γι’ αυτό επενδύουμε πόρους και καλλιεργούμε ιδέες για ένα εργασιακό περιβάλλον πέρα από τα στερεότυπα της καθημερινότητας. Ενθαρρύνουμε την επιμόρφωση, τις καινοτόμες πρακτικές, τις προοπτικές σταδιοδρομίας, αλλά και τον εθελοντισμό. Εφαρμόζουμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και χτίζουμε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού.

Προσφέρουμε ευέλικτες συνθήκες εργασίας και προγράμματα πρόληψης για την υγεία των εργαζομένων μας. Στηρίζουμε τις οικογένειές τους με επιδόματα γάμου, παιδικού σταθμού, γέννησης. Είμαστε υπέρμαχοι της ευζωίας και προάγουμε τη σωστή διατροφή και τη σωματική άσκηση. Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με τα υψηλότερα εργασιακά πρότυπα και να οραματιζόμαστε το μέλλον με πάθος. Η καινοτομία και η αδιάκοπη προσπάθειά μας αντανακλώνται στη 2η θέση στο Best WorkPlaces, που μας γεμίζει δύναμη και ενθουσιασμό να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε άνθρωπο, μπροστά από κάθε αύριο!

AbbVie Φαρμακευτική: Επιτυχία με διάρκεια-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή