Performance Technologies: Ενθαρρύνοντας την πρωτοβουλία

Performance Technologies: Ενθαρρύνοντας την πρωτοβουλία

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Performance Technologies AE είναι μια ελληνική εταιρεία, δημιούργημα ανθρώπων με μεράκι για την τεχνολογία. Ιδρύθηκε το 1993 και από το 2008 είναι εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό. Υποστηρίζει επιχειρήσεις και οργανισμούς να αναπτυχθούν με την πιο αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

Στη μεγάλη ετήσια συνάντηση όλης της εταιρείας, με την επωνυμία «Innovation Day», παρουσιάζονται καινοτόμες ιδέες εργαζομένων που εφαρμόστηκαν με επιτυχία και βελτίωσαν τη λειτουργία της επιχείρησης. Επίσης, γίνεται ανασκόπηση του έτους (οικονομικά μεγέθη, σημαντικότερα επιτεύγματα, κ.λπ.) και παρουσιάζονται οι στόχοι και οι προτεραιότητες του επόμενου έτους, σημαντικά projects που αφορούν όλα τα τμήματα της εταιρείας, οργανωτικές αλλαγές, ενώ γίνεται και ανοιχτή συζήτηση γύρω από θέματα που αφορούν το σύνολο των εργαζομένων. Πρωινός καφές με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο: Σε τακτά διαστήματα ο ΔΣ φροντίζει να έχει συναντήσεις με εργαζομένους από διάφορα τμήματα, κατά τη διάρκεια των οποίων συζητιούνται –χωρίς «ατζέντα»– καθημερινά θέματα της εταιρείας.

Στην εξαιρετικής θέας βεράντα της εταιρείας έχουν διαμορφωθεί χώροι διαλείμματος με πάγκους και τραπέζια, ώστε να μπορεί κανείς να ξεκουραστεί ή να πραγματοποιήσει άτυπες συναντήσεις με τον προϊστάμενό του. Στα νέα γραφεία της εταιρείας, πριν πάρουν την τελική τους μορφή, ομάδα εργαζομένων από όλα τα τμήματα συμμετείχε ενεργά στη διαμόρφωση των χώρων (επιλογή επίπλων και χρωμάτων, χωροταξία, διακόσμηση) και στην επιλογή των φυτών στη βεράντα.

Η Performance Technologies προσφέρει τεχνικές πιστοποιήσεις, εκπαίδευση, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά, με κάλυψη των διδάκτρων. Αρκετοί εργαζόμενοι τα τελευταία χρόνια ολοκλήρωσαν ή είναι σε διαδικασία ολοκλήρωσης προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, με 100% κάλυψη των εξόδων από την εταιρεία.

Ως επιβράβευση, η Performance Technologies προσφέρει ταξίδια ή και συμμετοχές σε διεθνείς συναντήσεις/συνέδρια στους εργαζομένους της που διακρίνονται για το έργο τους. Σε όσους εργαζομένους κλείνουν 15 χρόνια στην εταιρεία δίνεται δωροεπιταγή κατά τη διεξαγωγή του Ιnnovation Day.

Κάθε χρόνο, τέλος άνοιξης-αρχές καλοκαιριού, πραγματοποιείται η διήμερη εκδρομή της εταιρείας. Πρόκειται για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δραστηριότητες και διασκέδαση.

Κάποιες από τις παροχές της:

Στους χώρους της Performance Technologies υπάρχει γυμναστήριο, στο οποίο ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να αθληθεί.

Η Performance Technologies προσφέρει χρηματικά ποσά ως δώρο γάμου και δώρο γέννησης παιδιών σε όλους τους εργαζομένους, ανεξαιρέτως ιεραρχικής θέσης και παλαιότητας στην εταιρεία. Άλλες, πάλι, φορές προσφέρει ως δώρο το γαμήλιο ταξίδι.

Η εταιρεία προσφέρει κινητά τηλέφωνα σε όλους τους εργαζομένους, ανεξάρτητα από το αν αυτό απαιτείται από την εργασία τους.

Performance Technologies: Ενθαρρύνοντας την πρωτοβουλία-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή