Genesis Pharma: Φροντίδα σε όλα τα επίπεδα

Genesis Pharma: Φροντίδα σε όλα τα επίπεδα

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η GENESIS Pharma ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στη φαρμακευτική βιοτεχνολογία το 1997, όταν ο κλάδος βρισκόταν σε πρώιμα στάδια, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Είναι ελληνική εμπορική εταιρεία και το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της αποτελείται από πρωτότυπα και καινοτόμα φάρμακα και αντιπροσωπεύει σε Ελλάδα και Κύπρο δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες έρευνας και ανάπτυξης πρωτότυπων φαρμακευτικών προϊόντων παγκοσμίως βάσει κεφαλαιοποίησης, την Biogen και την Celgene.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

Από το 2013, και με πρωτοβουλία μιας ομάδας εργαζομένων, δημιουργήθηκαν οι GENEROUS, η ομάδα εθελοντισμού των εργαζομένων στην GENESIS Pharma, η οποία στηρίζει ιδρύματα και φορείς σε ανάγκη. Η εταιρεία στηρίζει οικονομικά, πρακτικά και ηθικά τις πρωτοβουλίες τους.

Η GENESIS Pharma δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στη μητρότητα, αφού ενισχύει οικονομικά τις νέες μητέρες παρέχοντας: έκτακτη αμοιβή για τα έξοδα τοκετού, 3.000 € μεικτά, πληρωμή όλων των μισθών (μισθοί περίπου 4,2 μηνών) στις νέες μητέρες κατά την άδεια κυήσεως και λοχείας (συνολικά 17 εβδομάδες) ανεξαρτήτως επιδομάτων που καταβάλλονται από τον ασφαλιστικό φορέα, επίδομα βρεφονηπιακού σταθμού 1.000 € μεικτά/έτος για τρία έτη, καθώς και πέντε ημέρες επιπλέον ετήσια άδεια μέχρι το παιδί να γίνει 3 ετών.

Καλοκαιρινό πρόγραμμα Early Friday με αποχώρηση από το γραφείο στις 15.00 για τους μήνες Ιούνιο έως Αύγουστο.

Για περισσότερα από 15 χρόνια, η εταιρεία στηρίζει δεκάδες κοινωνικούς φορείς με έργο στον νευραλγικό τομέα της υγείας και της πρόληψης και πραγματοποιεί δράσεις ευαισθητοποίησης, με έμφαση στους τομείς της πολλαπλής σκλήρυνσης και του καρκίνου. Στο κοινωνικό της πρόγραμμα εντάσσονται και πολλές ακόμη πρωτοβουλίες που αφορούν στην πλειονότητά τους παιδιά και νέους, με κύριους στόχους την ενίσχυση της εκπαίδευσης, την επιβράβευση της αριστείας και την προαγωγή του αθλητισμού.

Κάποιες από τις παροχές της:

Η εταιρεία προσφέρει κάθε μήνα σε όλους τους εργαζομένους διατακτικές σίτισης, ενώ παρέχει ιδιωτικό ιατρο-φαρμακευτικό ασφαλιστικό πρόγραμμα, το οποίο καλύπτει τις ανάγκες και των εξαρτώμενων μελών τους. Επίσης, έχει διαθέσει Smartphones στο 100% των εργαζομένων με κάλυψη όλων των εξόδων (συμπεριλαμβανομένου και του κόστους προσωπικών τηλεφωνημάτων) και παροχή e-pass για όλους όσοι μετακινούνται προς και από την εταιρεία μέσω Αττικής Οδού, ανεξαρτήτως θέσης και τμήματος, με 100% κάλυψη του κόστους διέλευσης.

Από το 2003 έως σήμερα, η εταιρεία έχει χρηματοδοτήσει (με ποσοστό 40-100%) συνολικά 44 προγράμματα ακαδημαϊκών σπουδών στελεχών της.

Η εταιρεία παρέχει επίδομα επιβράβευσης των παιδιών των εργαζομένων που πετυχαίνουν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας ή του εξωτερικού, ύψους 3.000 €. Από το 2014 η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού για τα παιδιά των εργαζομένων. Παράλληλα δίνει δώρο γάμου 1.000 € μεικτά και άτοκα δάνεια έως 3.000 €. Τέλος, από το 2017 λειτουργεί Τράπεζα Αίματος των εργαζομένων της GENESIS Pharma.

Genesis Pharma: Φροντίδα σε όλα τα επίπεδα-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή