Sleed: Προτεραιότητα στον εργαζόμενο

Sleed: Προτεραιότητα στον εργαζόμενο

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Sleed, η οποία ιδρύθηκε το 2010, φιλοδοξεί να είναι ένα ανθρωποκεντρικό οικοσύστημα μέσα στο οποίο εργαζόμενοι, πελάτες και συνεργάτες αναπτύσσονται χρησιμοποιώντας τα μέσα που παρέχει η digital εποχή. Οι υπηρεσίες της καλύπτουν ευρύ φάσμα αναγκών των επιχειρήσεων σε 4 μεγάλες κατηγορίες: Digital Media, Content, Technology και Growth.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

Στη Sleed πιστεύουν και ακολουθούν τον κανόνα «οι τεχνικές δεξιότητες μαθαίνονται, ο χαρακτήρας όχι». Γι’ αυτόν τον λόγο, στους υποψηφίους αναζητούνται κυρίως τα χαρακτηριστικά τα οποία διασφαλίζουν το «κούμπωμα» με την ομάδα στην οποία θα ενταχθούν και την ευρύτερη ομάδα της εταιρείας. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι: Ομαδικότητα, Θετικότητα, Ενσυναίσθηση για τον συνάνθρωπο και Θέληση για μάθηση.

Η εταιρεία έχει θεσπίσει μια σειρά θεσμών που έχουν στόχο την εμψύχωση/έμπνευση του εργαζομένου. Τέτοιες διαδικασίες είναι τα προγραμματισμένα 1 to 1 και τα walking meetings, στα οποία συζητούνται κατά κύριο λόγο θέματα που απασχολούν τον εργαζόμενο (π.χ. πόσο ικανοποιημένος είναι, τι θα ήθελε να εξελίξει, σε τι θα ήθελε να βοηθηθεί για να βελτιώσει, κ.λπ.).

Από τη διοίκηση προάγεται η ιδέα ενός «autonomy project», βάσει του οποίου oι εργαζόμενοι ενθαρρύνονται και υποστηρίζονται να αναπτύξουν νέες ιδέες, ένα application, ένα blog, νέα εργαλεία, επιτρέποντάς τους να δεσμεύουν χρόνο από τα εργασιακά τους καθήκοντα για την προσπάθεια αυτή. Μέσω αυτής της δράσης προάγονται οι συνεργασίες, η δημιουργικότητα/φαντασία, αλλά δίνεται στους εργαζομένους και η δυνατότητα να ανακαλύψουν νέα ταλέντα.

Η εταιρεία φροντίζει παράλληλα ώστε στους χώρους των γραφείων να υπάρχουν βιβλία, πίνακες ζωγραφικής και ερεθίσματα διαφορετικών δραστηριοτήτων, που θα «υπενθυμίζουν» σε όλους ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή εκτός από τη δουλειά.

Pajama Days ονομάζεται ο θεσμός ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στους εργαζομένους μία φορά τον μήνα να δουλεύουν εκτός γραφείου.

Η Sleed υποστηρίζει εργαζομένους της οι οποίοι υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία. Παρέχεται ένα επίδομα κατά τη διάρκεια της θητείας τους και επαναπροσλαμβάνονται με πλήρεις αποδοχές μετά την ολοκλήρωσή της.

Κάποιες από τις παροχές της:

Κάθε χρόνο μοιράζεται ένα σημαντικό ποσοστό της κερδοφορίας της εταιρείας ως Bonus στις ομάδες της εταιρείας, κατανεμημένο με βάση τη συνεισφορά της κάθε ομάδας στη συνολική ανάπτυξη της εταιρείας. Στους χώρους της εταιρείας διοργανώνεται μια σειρά δραστηριοτήτων, όπως μαθήματα yoga, θεραπευτικές συνεδρίες μασάζ, σεμινάρια για σωστή διατροφή και meditation sessions.

Στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης έχει δημιουργηθεί ο θεσμός του Sleed Academy, κατά τον οποίο μέσα στο 2018 έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες των 70 ωρών εσωτερικές εκπαιδεύσεις και 4 εκπαιδεύσεις από εξωτερικούς ομιλητές σε θέματα όπως public speaking, time management, chess for business, κ.ά.

Sleed: Προτεραιότητα στον εργαζόμενο-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή