Amuse concept events: Όταν η εργασία γίνεται «event»

Amuse concept events: Όταν η εργασία γίνεται «event»

2' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Amuse είναι μια ελληνική εταιρεία που παράγει «ενθουσιασμό» τα τελευταία 18 χρόνια. Διατηρεί ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά του event marketing και αναπτύσσεται δυναμικά σε χώρες της ΝΑ Ευρώπης.

Σκοπός της είναι να δημιουργεί εταιρικές και προϊοντικές αξίες με καινοτόμες ιδέες και τελειότητα στην εκτέλεση κάθε έργου, για την επίτευξη των στόχων κάθε επιχείρησης και οργανισμού.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

Η Amuse, ως εταιρεία στην αγορά του Event Marketing, δεν θα μπορούσε παρά να δημιουργεί ιδιαίτερες εκδηλώσεις στην εσωτερική της λειτουργία.

Η εταιρεία έχει θεσπίσει τα Group & One to One Systemic, Creative & Mindful Collaboration Coaching sets (face to face ή online) με διευθυντές και υφισταμένους, με σκοπό τόσο την υποστήριξη των προσωπικών και επαγγελματικών αναπτυξιακών στόχων του κάθε εργαζομένου, όσο και την ψυχολογική υποστήριξή τους σε στιγμές κρίσιμων αποφάσεων καριέρας. Το κάθε coaching set περιλαμβάνει 3 έως 6 ωριαίες ή δίωρες συναντήσεις και follow up συμβουλευτική μέσω τηλεφώνου και email, σε διάστημα 6 μηνών, ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του κάθε εργαζομένου.

ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ: Ένα εσωτερικό team building παιχνίδι που παίζεται μία φορά τον μήνα και διαρκεί όλη την ημέρα, βασισμένο στο κλασικό «Υπέρ Ατού». Οι υπάλληλοι και η διοίκηση καλούνται να ανακαλύψουν την αγέλη τους και να υπερισχύσουν των υπολοίπων. Το συγκεκριμένο παιχνίδι γίνεται κατά τη διάρκεια της εργασίας, εμπλουτίζοντας την καθημερινότητα και δημιουργώντας ευχάριστο κλίμα.

Δράση «ΚΕΠΟΝΗ – XΜΑs Santa»: Την περίοδο των Χριστουγέννων, οι εργαζόμενοι αναλαμβάνουν τυχαία έναν συνάδελφό τους, για τον οποίο είναι υπεύθυνοι να κάνουν μυστικά την κάθε μέρα του καλύτερη για δέκα ολόκληρες μέρες. Το γραφείο γεμίζει εκπλήξεις, αναπάντεχες πλάκες και πολλά χαμόγελα.

THE WHO GAME: Κάθε φορά που η ομάδα της Amuse εμπλουτίζεται με κάποιο νέο άτομο, διεξάγεται ένα ειδικά δημιουργημένο παιχνίδι γνωριμίας που «συστήνει» ξανά όλους τους συναδέλφους και ανανεώνει την εικόνα που έχουν οι συνάδελφοί τους γι’ αυτούς.

Τα γενέθλια στην Amuse γιορτάζονται με δώρα ηλεκτρονικές συσκευές και δωροεπιταγές.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας προσκαλεί συχνά το προσωπικό στο σπίτι του και βγαίνουν όλοι μαζί για νυχτερινή διασκέδαση σε μεγάλες πίστες.

Στη Γιορτή της Γυναίκας, επίσης, προσφέρονται λουλούδια σε όλες τις κυρίες του γραφείου.

Κάποιες από τις παροχές της:

Η εταιρεία παρέχει στους εργαζομένους της δώρο γάμου, δώρο γέννησης, κουπόνια φαγητού και έξοδα μετακίνησης.

Επίσης, προσφέρει στους καπνίζοντες εργαζομένους που το επιθυμούν συσκευές θερμαινόμενου καπνού, προκειμένου να ελαττώσουν το κάπνισμα.


Καθένας με την τρέλα του

Amuse concept events: Όταν η εργασία γίνεται «event»-1Η Αmuse είναι μια εταιρεία που αγγίζει τη δεύτερη δεκαετία της.

Ξεκίνησε από ατομική επιχείρηση, για να καταλήξει, περίπου 20 χρόνια μετά, να είναι μια ανώνυμη εταιρεία στην οποία κατοικούν ακόμη το ίδιο πάθος και η ίδια τρέλα δημιουργίας, πλην όμως τώρα πλαισιωμένη με συστήματα και διαδικασίες τέτοιες που της επιτρέπουν να λειτουργεί αποτελεσματικά εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Προσκαλούμε όποιον θέλει να επισκεφτεί μια μέρα τα γραφεία μας, για να ζήσει λίγη από την αδρεναλίνη της δουλειάς μας και να περάσει μία ημέρα μαζί με κάποια από τις ομάδες μας.

Μασκότ της εταιρείας μας είναι ένας μικρός Άλμπερτ Αϊνστάιν, για να μας θυμίζει κάθε στιγμή ότι η λογική μπορεί να σε πάει από το Α στο Β, ενώ η φαντασία μπορεί να σε πάει παντού.

Τιμάμε τη δημιουργικότητα και μοιραζόμαστε έναν κοινό στόχο: να κάνουμε τον κόσμο γύρω μας καλύτερο, έτσι ώστε οι άνθρωποι να σκέφτονται, να νιώθουν και να νοιάζονται περισσότερο.

Amuse concept events: Όταν η εργασία γίνεται «event»-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή