Η Vogue Greece έκανε το ντεμπούτο της με το «Βλέμμα στο μέλλον»

Η Vogue Greece έκανε το ντεμπούτο της με το «Βλέμμα στο μέλλον»

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηταν μια ερώτηση που τις τελευταίες μέρες ακουγόταν όλο και πιο συχνά: Τι εξώφυλλο θα έχει το πρώτο τεύχος της Vogue Greece; Η διπλή απάντηση δόθηκε σε μια κεφάτη, με στιγμές συγκίνησης βραδιά το περασμένο Σάββατο, που η οικοδέσποινα «Καθημερινή» υποδέχτηκε τους καλεσμένους της στο Zonars, την αγαπημένη γωνιά της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου.

Η Vogue Greece έκανε το ντεμπούτο της με το «Βλέμμα στο μέλλον»-1

Μέλη της ομάδας της νέας Vogue Greece.

Τα εξώφυλλα-ντεμπούτο της 26ης πλέον διεθνούς έκδοσης του μαγικού γυναικείου τίτλου έχουν το «Βλέμμα στο μέλλον», όπως επισημαίνει και ο τίτλος, μέσα από μια ατμοσφαιρική φωτογράφιση με ελληνικά στοιχεία στην οποία πρωταγωνιστεί το μοντέλο Bella Hadid (η Αμερικανίδα με τις παλαιστινιακές και ολλανδικές ρίζες έχει σήμερα πάνω από 23 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram), φωτογραφημένη από τον Txema Yeste με ρούχο από τον οίκο Chloe αλλά και φόρεμα της Ελληνίδας, με έδρα το Λονδίνο, Μαίρης Κατράντζου. Το πρώτο τεύχος της Vogue Greece φιλοξενεί για πρώτη φορά όλους τους διευθυντές των διεθνών εκδόσεων, οι οποίοι διαλέγουν τα αγαπημένα τους εξώφυλλα, ενώ μία από τις φωτογραφίσεις μόδας εστιάζει σε Ελληνες σχεδιαστές.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επαναφέρουμε τη Vogue στη χώρα – το λανσάρισμα της Vogue Greece είναι μια ιστορία πάθους», ανέφερε η Karina Dobrotvorskaya, executive director editorial development της Conde Nast International.

Η Vogue Greece έκανε το ντεμπούτο της με το «Βλέμμα στο μέλλον»-2

Ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, chief business officer των Καθημερινών Εκδόσεων, απευθύνει χαιρετισμό.

Τα «αποκαλυπτήρια» της Vogue Greece έκαναν από κοινού η εκδότρια του νέου τίτλου, Νατάσσα Μπουτεράκου, και η διευθύντρια της Vogue Greece, Θάλεια Καραφυλλίδου (η οποία, στα 29 της χρόνια, είναι η νεότερη editor-in-chief στην ιστορία του τίτλου).

«Σας προσκαλώ να μπείτε κι εσείς στη φιλόξενη κοινότητα της Vogue Greece και να “μείνετε συντονισμένοι” για τα ενδιαφέροντα events και τις άλλες εκπλήξεις που ετοιμάζουμε», είπε μιλώντας στους παρευρισκομένους η Νατάσσα Μπουτεράκου.

Πολυπλατφόρμα με ήδη ενεργή ιστοσελίδα και ραγδαία αναπτυσσόμενη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Vogue Greece είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της «Καθημερινής» και της Conde Nast International.

Η Vogue Greece έκανε το ντεμπούτο της με το «Βλέμμα στο μέλλον»-3

Η Θάλεια Καραφυλλίδου και η Νατάσσα Μπουτεράκου πατούν το κουμπί για την αποκάλυψη της Vogue Greece.

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, chief business officer των Καθημερινών Εκδόσεων, υπενθύμισε ότι η «Καθημερινή» γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια της, ενώ υπογράμμισε την εξωστρέφεια του ομίλου, όπως αυτή διαμορφώνεται μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με εταίρους όπως οι New York Times (και την έκδοση Kathimerini English Edition) και οι εκδόσεις Disney. «Η εταιρεία μας ποτέ δεν έπαψε να επενδύει και να εργάζεται σκληρά για να δημιουργεί προϊόντα που βασίζονται στο ποιοτικό περιεχόμενο, να επεκτείνεται σε νέους τομείς καθώς και να κτίζει το διεθνές προφίλ της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, στη στοά του City Link συνεχίζεται για δύο εβδομάδες μια ειδική εγκατάσταση εκθεσιακού τύπου, η οποία γιορτάζει τον ερχομό της Vogue Greece, παρουσιάζοντας φωτογραφικό υλικό από την κεντρική φωτογράφιση του πρώτου τεύχους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή