Το βλέμμα στη νέα σεζόν στρέφει ήδη ο Ολυμπιακός

Το βλέμμα στη νέα σεζόν στρέφει ήδη ο Ολυμπιακός

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη ο Πέδρο Μαρτίνς άρχισε χθες την προετοιμασία για το πρώτο από τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο της 27ης αγωνιστικής, για το οποίο δεν υπολογίζει μονάχα τους τραυματίες Χριστοδουλόπουλο και Τοροσίδη. Την ίδια ώρα οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» ασχολούνται και με τα θέματα της διαμόρφωσης του δυναμικού της επόμενης περιόδου. Ενα από αυτά αφορά την επέκταση του συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2020. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα ανανεωθεί πρόωρα το συμβόλαιο του κορυφαίου παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο Γκιγιέρμε που σημείωσε την περασμένη Κυριακή το πρώτο του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα στο ματς με τον Ατρόμητο, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόφασή του να αφήσει την Ισπανία και να συνεχίσει την καριέρα τους στους «Πειραιώτες», σε συνέντευξή του σε βραζιλιάνικο μέσο ενημέρωσης: «Ηταν μία πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα. Κάναμε ακόμα μία νίκη μπροστά στους οπαδούς μας. Ημουν σε θέση να σκοράρω και το σημαντικό για μένα ήταν ότι αφιέρωσα το γκολ στον γιο μου, τον Νταβίντ. Ηταν κάτι που το έψαχνα για να του το αφιερώσω. Το γκολ αυτό ήρθε στην κατάλληλη στιγμή, γιατί ήμασταν πίσω στο σκορ και βοήθησε να νικήσουμε. Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό σερί νικών και είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μου στον Ολυμπιακό την πρώτη χρονιά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή