Κ. Σκρέκας: Ρεσιτάλ υποκρισίας για τα αυθαίρετα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Κ. Σκρέκας: Ρεσιτάλ υποκρισίας για τα αυθαίρετα από τον ΣΥΡΙΖΑ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο που προωθείται για τα αυθαίρετα και το οποίο, όπως αναφέρει, «νομιμοποιεί κάθε είδους αυθαίρετης κατασκευής στον αιγιαλό και την παραλία καθώς και στις παράκτιες ζώνες ποταμιού ή λίμνης», ασκεί ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας.

Με αφορμή δημοσίευμα της «Κ», ο κ. Σκρέκας τονίζει πως «οι διατάξεις που θα περιλαμβάνονται στο νέο Νομοσχέδιο θα είναι παραπάνω από ευνοϊκές για όσους έχουν προχωρήσει σε παραβάσεις».

«Η απόφαση αυτή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συνιστά στροφή 180 μοιρών σε σχέση με τη στάση που διατηρούσε ως αντιπολίτευση όταν είχαν αντιταχθεί σφόδρα σε μια εύλογη ρύθμιση που είχε φέρει το 2014 η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, τώρα είναι πολύ πιθανό να ανοίξει ο δρόμος και για την νομιμοποίηση αυθαιρέτων που έχουν ανεγερθεί μετά τον Ιούλιο του 2011», αναφέρει και συμπληρώνει: «η υποκρισία της Κυβέρνησης δεν έχει όρια: Ενώ μετά την τραγωδία στο Μάτι, σε μια προσπάθεια να μεταθέσουν τις δικές τους ευθύνες, παρίσταναν τους άτεγκτους με όσους έχουν χτίσει αυθαίρετα, έφτασαν στο σημείο σήμερα να δρομολογούν μαζικές νομιμοποιήσεις».

«Τόσο ενδιαφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την ασφάλεια των πολιτών», καταλήγει ο κ. Σκρέκας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή