Baselworld 2019: Oι νέες της δημιουργίες της HUBLOT

Baselworld 2019: Oι νέες της δημιουργίες της HUBLOT

3' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η HUBLOT ήταν η μάρκα που άνοιξε τον χορό των επίσημων παρουσιάσεων για τους δημοσιογράφους στην φετινή έκθεση της Βασιλείας. Την Τετάρτη 20 Μαρτίου, μία ημέρα προτού ανοίξει τις πύλες της στο κοινό η Baselworld, ο ελβετικός οίκος γιόρτασε τα 90 χρόνια από την ίδρυση της αυτοκινητοβιομηχανίας Ferrari, με την οποία διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία, σε μία λαμπρή εκδήλωση όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν αφενός μεν έξι ολοκαίνουριοι χρονογράφοι αφιερωμένοι στη Ferrari αφετέρου δε 10 αγωνιστικές βολίδες, οι οποίες βρίσκονταν παραταγμένες σε περιμετρικά της αίθουσας. Toys for boys με εξαιρετική αρχιτεκτονική και απαράμιλλο ιταλικό στιλ. Ας πάρουμε μία πρώτη, οπτική γεύση των νέων μοντέλων, στα οποία θα επανέλθουμε λεπτομερώς στο μέλλον…

 

HUBLOT Big Bang Scuderia Ferrari 90th Anniversary

Ένας flyback χρονογράφος, εφοδιασμένος με τον περίφημο manufacture caliber UNICO HUB1241, παρουσιάζεται φέτος για να γιορτάσει την 90ή επέτειο από την ίδρυση της Scuderia Ferrari, σε τρεις εξίσου συγκλονιστικές συλλεκτικές εκδοχές, οι οποίες έχουν κάσα διαμέτρου 45 mm και κυκλοφορούν σε 90 περιορισμένα αντίτυπα έκαστη. Η πρώτη έχει κάσα κατασκευασμένη από κρύσταλλο ζαφειριού και συνδυάζεται με ένα λουράκι από μαύρο καουτσούκ και εμπριμέ Kevlar. Η δεύτερη είναι φτιαγμένη από άνθρακα (3D carbon για την ακρίβεια) και συνδυάζεται με λουράκι από καουτσούκ και Nomex®. Και η τρίτη είναι από πλατίνα και φοράει λουράκι από μαύρο καουτσούκ και διάτρητο λουράκι από δέρμα.

Big Bang Scuderia Ferrari 90th Anniversary – Sapphire

Baselworld 2019: Oι νέες της δημιουργίες της HUBLOT-1

Big Bang Scuderia Ferrari 90th Anniversary – 3D Carbon

Baselworld 2019: Oι νέες της δημιουργίες της HUBLOT-2

 

Big Bang Scuderia Ferrari 90th Anniversary – Platinum

Baselworld 2019: Oι νέες της δημιουργίες της HUBLOT-3

 

HUBLOT Spirit of Big Bang Tourbillon

Η ιδιαίτερου σχήματος συλλογή Spirit of Big Bang με τις tonneau κάσες απέκτησε δύο νέα εξέχοντα μέλη διαμέτρου 42 mm, τα οποία είναι εξοπλισμένα με τον manufacture μηχανισμό HUB6020 με tourbillon. Πρόκειται για δύο limited editions  100 κομματιών με κάσα από ανθρακόνημα, με μαύρα ή μπλε «νερά», οι οποίες διαθέτουν μάλιστα το σύστημα εύκολης αλλαγής λουριού one-click.

Spirit of Big Bang Tourbillon – Carbon Blue

Baselworld 2019: Oι νέες της δημιουργίες της HUBLOT-4

Spirit of Big Bang Tourbillon – Carbon Black

Baselworld 2019: Oι νέες της δημιουργίες της HUBLOT-5

 

HUBLOT Classic Fusion Ferrari GT

Άλλη μία τριάδα εντυπωσιακών χρονογράφων εμπνευσμένων από τη συνεργασία της Hublot με τη Ferrari, αυτή τη φορά από την πιο elegant συλλογή Classic Fusion. Η συνολική τους αισθητική είναι σαφώς επηρεασμένη από τα χαρακτηριστικά των μοντέλων Ferrari GT ενώ στο εσωτερικό κρύβουν έναν αξιόλογο κινητήρα, τον αυτόματο manufacture caliber UNICO HUB1280.

Classic Fusion Ferrari GT – King Gold

Baselworld 2019: Oι νέες της δημιουργίες της HUBLOT-6

Συλλεκτική έκδοση 500 κομματιών με κάσα 45 mm από King Gold και λουράκι από δέρμα Schedoni με εσωτερική επίστρωση από μαύρο καουτσούκ.

Classic Fusion Ferrari GT – 3D Carbon

Baselworld 2019: Oι νέες της δημιουργίες της HUBLOT-7

Συλλεκτική έκδοση 500 κομματιών με κάσα 45 mm από τρισδιάστατο άνθρακα και λουράκι από δέρμα Schedoni με εσωτερική επίστρωση από μαύρο καουτσούκ.

Classic Fusion Ferrari GT – Titanium

Baselworld 2019: Oι νέες της δημιουργίες της HUBLOT-8

Συλλεκτική έκδοση 1.000 κομματιών με κάσα 45 mm από τιτάνιο και λουράκι από δέρμα Schedoni με εσωτερική επίστρωση από μαύρο καουτσούκ.

 

HUBLOT Big Bang Sang Bleu II

Baselworld 2019: Oι νέες της δημιουργίες της HUBLOT-9

Η συνεργασία της Hublot με τον καλλιτέχνη του τατουάζ Maxime Plescia-Buchi συνεχίζεται φέτος με έναν εντυπωσιακό αρχιτεκτονικά χρονογράφο, που κυριολεκτικά σε υπνωτίζει με την αέναη κίνηση των δεικτών του, οι οποίοι έχουν τη μορφή περίτεχνου γεωμετρικού πλέγματος, όπως ακριβώς τα tattoo του διάσημου δημιουργού. 

 

HUBLOT Classic Fusion Orlinski

Baselworld 2019: Oι νέες της δημιουργίες της HUBLOT-10

H σχέση της Hublot με τον καλλιτεχνικό κόσμο ενισχύεται ακόμη περισσότερο. Μετά την τεράστια απήχηση που είχαν τα μοντέλα Orlinski, τα οποία γεννήθηκαν από τη σύμπραξη της ελβετικής μάρκας με τον ομώνυμο γλύπτη, ήρθε η σειρά μίας σειράς που απευθύνεται εξίσου και στα δύο φύλα. Τα Classic Fusion Orlinski διακρίνονται από τις ιδιαίτερες πολυεδρικές κάσες του καλλιτέχνη, σε διάμετρο 40 mm, ενώ το ίδιο «τσαλακωμένο» μοτίβο συνεχίζεται στο καντράν, δημιουργώντας εκπληκτικές αντανακλάσεις και παιχνίδια με το φως.

Baselworld 2019: Oι νέες της δημιουργίες της HUBLOT-11

Υπάρχουν διάφορες εκδοχές από τιτάνιο ή King Gold, με ή χωρίς διαμάντια. 

Δείτε και το σχετικό video…

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot, εδώ.

Σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή