Τα νέα μοντέλα της TUDOR για το 2019

Τα νέα μοντέλα της TUDOR για το 2019

2' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μία μάλλον υποτονική Baselworld, με ηχηρές απουσίες, αρκετή δυσπιστία και απαισιοδοξία να πλανώνται στην ατμόσφαιρα και συλλογές που παρέμειναν κατά κύριο λόγο στην πεπατημένη, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις και εντυπωσιασμούς, η Tudor ήταν μία από τις μάρκες που πραγματικά είχε να πει και να δείξει αρκετά καινούρια πράγματα. Όλα είχαν ως άξονα τη συλλογή Black Bay και κάλυψαν όλο το φάσμα: είδαμε έναν νέο χρονογράφο, μία νέα εκδοχή του Bronze, καινούριες προσθήκες στο πιο κλασικό κομμάτι της συλλογής και μία έκπληξη, ένα μοντέλο που ουδείς ανέμενε να δει και που συζητήθηκε πολύ και δίχασε το κοινό. Ας τα δούμε όμως με τη σειρά…

TUDOR Black Bay Chronograph S&G

Τα νέα μοντέλα της TUDOR για το 2019-1

O αυτόματος χρονογράφος κυκλοφορεί φέτος και σε μία δίχρωμη έκδοση, από ατσάλι και κίτρινο χρυσό. Και για να σας προλάβουμε, η ιδιαιτερότητα όλων των δίχρωμων μοντέλων που παρουσιάστηκαν στη Βασιλεία είχαν έναν ματ-σατινέ κίτρινο χρυσό, που δεν «φωνάζει» καθόλου, αντιθέτως χαρίζει μία διακριτική κομψότητα στα ρολόγια.

Τα νέα μοντέλα της TUDOR για το 2019-2

Η στεφάνη είναι χρυσή με μαύρο δακτύλιο από ανοδιωμένο αλουμίνιο με ταχυμετρική κλίμακα ενώ επάνω στη μαύρη πλάκα του καντράν αναδεικνύονται οι χρυσοί μετρητές και οι δείκτες τύπου χιονονιφάδας.

TUDOR Black Bay Bronze

Τα νέα μοντέλα της TUDOR για το 2019-3

Με γενναιόδωρες διαστάσεις αφού η κάσα του έχει διάμετρο 43 mm, το νέο Bronze έρχεται ανανεωμένο με ντεγκραντέ καντράν και δακτύλιο στη στεφάνη, και τα δύο σε ένα εξαιρετικό γκρι-ανθρακί χρώμα (το προηγούμενο μοντέλο ήταν καφέ) που ταιριάζει άψογα με το χρώμα του ορείχαλκου. Συνδυάζεται με διάφορες επιλογές λουριού.

TUDOR Black Bay S&G 32 mm, 36 mm, 41 mm

 

Τα νέα μοντέλα της TUDOR για το 2019-4

Black Bay S&G 32 mm

Τα νέα μοντέλα της TUDOR για το 2019-5

Black Bay S&G 36 mm

Τα νέα μοντέλα της TUDOR για το 2019-6

Black Bay S&G 41 mm

Σε τρεις διαμέτρους για να ταιριάζουν σε όλους τους καρπούς, ανδρικούς και γυναικείους, η πιο «κομψή» εκδοχή των Black Bay που μέχρι πρότινος κυκλοφορούσε μόνο σε εκδόσεις από ανοξείδωτο ατσάλι, επανέρχεται δριμύτερη το 2019 με δίχρωμα μοντέλα από ατσάλι και κίτρινο χρυσό. Και εδώ, όπως και στον χρονογράφο, ο χρυσός είναι ματ και διακριτικός, τα καντράν μινιμαλιστικά σε μαύρο ή στο χρώμα της σαμπάνιας και τα μπρασελέ είναι πέντε συνδέσμων, όπως το Jubilee της Rolex, προσδίδοντας μία ρετρό πινελιά στον καρπό.

TUDOR Black Bay P01

Τα νέα μοντέλα της TUDOR για το 2019-7

Για το τέλος αφήσαμε την έκπληξη που προαναφέραμε. Το Black Bay P01 είναι η σύγχρονη εκδοχή ενός πρωτότυπου καταδυτικού μοντέλου που είχε δημιουργήσει η Tudor με συγκεκριμένες προδιαγραφές για το Αμερικανικό Ναυτικό, το οποίο όμως δεν είχε βγει τελικά στην παραγωγή, και είχε καταλήξει στο αρχείο της ελβετικής μάρκας. Το Project Commando, όπως ονομαζόταν, επιστρέφει τώρα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά την διπλής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη στεφάνη σε 12ωρη κλίμακα, την κορόνα στο 4 και τους ογκώδεις συνδέσμους, οι οποίοι προεκτείνουν οπτικά την κάσα και συγκρατούν το λουράκι από δέρμα και καουτσούκ. Μάλιστα ο άνω σύνδεσμος ξεκλειδώνει και ανοίγει σαν καπάκι, προκειμένου να περιστρέψει κάποιος με ασφάλεια τη στεφάνη κατά τη διάρκεια της κατάδυσης. Εννοείται ότι η Tudor αναμένει την κατοχύρωση της σχετικής πατέντας.

Τα νέα μοντέλα της TUDOR για το 2019-8

Περισσότερες πληροφορίες για την Tudor εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Rolex Hellas (τηλ.: 210-3621138)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή