Η Honda δίνει για πρώτη φορά το παρών στην Εβδομάδα Σχεδιασμού του Μιλάνου

Η Honda δίνει για πρώτη φορά το παρών στην Εβδομάδα Σχεδιασμού του Μιλάνου

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για πρώτη φορά φέτος, η Honda συμμετέχει με ένα σημαντικό έκθεμα στην Εβδομάδα Σχεδιασμού του Μιλάνου 2019, που θεωρείται η παγκοσμίως μεγαλύτερη Έκθεση Design. Το e Prototype της Honda, σε πρώτη δημόσια εμφάνιση με την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2019, θα βρίσκεται στο επίκεντρο της εμπειρίας “Honda experience – Casa Connessa Tortona“. 

“Honda experience – Casa Connessa Tortona“

Για  να συνθέσει το δημιούργημά της, η Honda χρησιμοποίησε την πολυτελή μπουτίκ “Alysi – The Garden House” που βρίσκεται στη διάσημη περιοχή Tortona design district του Μιλάνου. 

Κατά την είσοδό τους, οι επισκέπτες κατακλύζονται από εικόνες και ήχους, βιώνοντας μία ευφάνταστη εμπειρία που αντιπροσωπεύει τη μετάβαση από το περιβάλλον της πόλης σε ένα γαλήνιο καταφύγιο. Περπατώντας από την είσοδο στον κυρίως χώρο, το Honda              e Prototype εκτίθεται  κάτω από μία κρυστάλλινη οροφή, όπου το αυτοκίνητο είναι ανοιχτό στις επιδράσεις του φυσικού φωτός.

Στο κέντρο του εκθέματος βρίσκεται ένα αρχιτεκτονικό, γλυπτό δέντρο (το Δέντρο της Ενέργειας), που έχει δημιουργηθεί από φυσικά υλικά. Αυτό συμβολίζει το συνδετικό κρίκο μεταξύ εξωτερικού περιβάλλοντος και ζωής στο εσωτερικό, που ενέπνευσε τη σχεδιαστική φιλοσοφία του Honda e Prototype.  

Συνεργασίες με επιμελητές  επίπλων και φωτογράφους 

Επιπλέον, η Honda συνεργάστηκε με μία ομάδα Ιταλών φωτογράφων για τη δημιουργία μιας έκθεσης εμπνευσμένης από τη σχεδιαστική φιλοσοφία του Honda e Prototype. Η ομάδα, με επικεφαλής την Sara Mautone, χρησιμοποιεί τεχνικές προβολής για μία εξαιρετική φωτογραφική αφήγηση.

Το περιβάλλον ολοκληρώνεται από ένα εικαστικό διόραμα που εκφράζει τρισδιάστατα την άρρηκτη σύνδεσή του με το εσωτερικό του Honda e Prototype. Η Ιταλική εταιρία επίπλων Danord ανέλαβε την επιμέλεια των στοιχείων της επίπλωσης. Έχοντας έδρα κοντά στη Modena, η ιδρύτρια Francesca Gatti ειδικεύεται στην επιμέλεια επίπλων σε στυλ mid-century Scandinavian & modern design. 

Το “Honda experience – Casa Connessa Tortona“ βρίσκεται στη zona Tortona, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Porta Genova. Ο χώρος θα είναι ανοιχτός για το κοινό από 9 έως 14 Απριλίου, 10π.μ. -9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή